Reklam

Muhtarlardan Haliliye Belediyesi'ne Teşekkür

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde mahalle muhtarları, kent merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelere verdiği önemden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti

Muhtarlardan Haliliye Belediyesi'ne Teşekkür
Editör: Karamanca
30 Kasım 2015 - 16:30




Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde mahalle muhtarları, kent merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelere verdiği önemden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.
Başkan Demirkol, kırsal mahallelerinde merkezde bulunan mahalleler gibi tüm imkanlardan faydalanması için birimleri seferber etmiş, Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerin ihtiyaç ve altyapı durumuna göre parke döşeme ve stabilize yol çalışması yaparken, kırsal mahallelerin cami, taziye evleri ve okuma salonlarının halı ve klima ihtiyacı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince gideriliyordu.
Yapılan çalışmalarla ilçenin çehresi değişirken ilçedeki mahalle muhtarları Başkan Demirkol’a teşekkür etti. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsalda yürütülen çalışmalarla ilgili teşekkür eden Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mahmut Güzel, “Daha önce 50 yılda alamadığımız su olsun, yol olsun 1 senede hizmeti doğru yerden aldığımıza inanıyoruz. Bütün köylerimiz de merak etmesinler Haliliye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. İkisinden de faydalanmışız ikisi de yolumuzu yapmıştır” dedi. Daha önce Mahalle yollarının hepsinin çamur olduğunu aktaran Dalbaşı Muhtarı Abdulkadir Karadağ ise "Bizim köyün daha önce yollarının hepsi çamurdu. Haliliye Belediyesi geldi bütün yolları yaptı. Ben köylülerimin adına çok çok teşekkür ediyorum. Çalışmalar da güzel, bütün eksikleri tamamladılar. Hiçbir eksik bırakmadılar" diye konuştu. Tekerli Mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Tekerli Mahalle Muhtarı Aziz Sakat ise, “Bizim öncelikle camimizin halısı, iç kısmı ve dışı yapıldı. Özellikle taziye evi olarak Haliliye ilçesinin en büyük taziye evini yaptı. 320 metre karelik ondan ve ekibinin tamamından Allah razı olsun” dedi. Muhtarların mahallelerdeki en önemli iletişim mekanizmaları olduğunu ve onlarla iletişim halinde çalıştıklarını her ortamda dile getiren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal ve merkez şartlarını eşitlemek adına çalışmaların hızla devam ettirildiğini, hizmet süreleri tamamlandığında kırsal mahallelerde de asgari tüm hizmetlerin sağlanmış olacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum