Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Beylerbeyi deplasmanında Kastamonuspor’u yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;
Editör: Karamanca
30 Kasım 2015 - 16:00




Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Beylerbeyi deplasmanında Kastamonuspor’u yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.
Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor’un deplasmanda konuk olduğu Beylerbeyi maçında tribünleri hınca hınç dolduran Kastamonululara destekleri için minnet duyduğunu ifade etti.
Spor Toto 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden Kastamonuspor, Pazar günü, ligin 16’ncı hafta mücadelesinde Beylerbeyispor’a konuk oldu. İstanbul’daki karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmak istemeyen binlerce Kastamonulu taraftar ise, Beylerbeyi stadına akın etti. Stadın tamamını dolduran Kastamonuspor taraftarının büyük bir bölümü de stadın dışında kalarak desteklerini, stada hakim tepelerden ve inşaatların balkonlarından sürdürdü.
Böyle bir desteğin ve atmosferin çoğu Süper Lig maçlarında dahi görülemediğini ifade eden Tahsin Babaş, Kastamonuspor’un aldığı mağlubiyet sebebiyle de üzüntü duyduğunu ifade etti. Babaş, “Beylerbeyi deplasmanı, her şeyden önce kazanmak için geldiğimiz bir mücadeleydi. Bu maçı kazanarak zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyorduk. Aldığımız bu mağlubiyet hem bizleri hem de Kastamonuspor’u desteklemek için stada gelen binlerce Kastamonuluyu üzdü” dedi.
“ÇOĞU SÜPER LİG TAKIMI STADINI DOLDURACAK TARAFTAR BULAMIYOR”
Beylerbeyi deplasmanının şampiyonluk yolundaki en önemli engellerden bir tanesi olduğunun bilinci ile takımın sahaya çıktığını dile getiren Babaş, bu mağlubiyetin şampiyonluk yolundaki yürüyüşlerine sekte vurmayacağını söyledi. İstanbul’da yaşayan Kastamonuluların takımlarına büyük özlem duyduklarını da anlatan Babaş, “Hafta sonu oynadığımız mücadelede gerek İstanbul’da yaşayan Kastamonuluların gerekse Kastamonu’dan otobüslerle ve özel araçları ile stada gelen hemşerilerimizin yoğun ilgisi son derece memnuniyet verici bir hadise. Maçı adeta bir karnaval havasına çeviren taraftara galibiyet armağan edemediğimiz için üzgünüz. Bizi desteklemek üzere stada gelen tüm taraftarlarımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Çoğu Süper Lig takımının stadını dolduracak taraftar dahi bulamadığı bu günlerde Kastamonuspor taraftarı Süper Lig’i sonuna kadar hak ettiğini gösterdi. Bu taraftara Süper Lig yakışır” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum