Reklam

Bor İşletmesinde Çalışan Taşeron İşçiler Bilgilendirildi

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Eğitim ve Araştırma Sekreteri Ahmet Çümen ve Madenİş Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Abdullah Yeşilyurt, Emet Bor İşletmesi ve Hisarcık Konsantratör tesislerinde çalışan kadrolu ve taşeron bor işçilerini asıl işi yapan taşeron işçilerin kadroya alınması ve toplu iş sözleşmesi konularında bilgilendirdiler

Bor İşletmesinde Çalışan Taşeron İşçiler Bilgilendirildi
Editör: Karamanca
30 Kasım 2015 - 12:30




Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Eğitim ve Araştırma Sekreteri Ahmet Çümen ve Madenİş Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Abdullah Yeşilyurt, Emet Bor İşletmesi ve Hisarcık Konsantratör tesislerinde çalışan kadrolu ve taşeron bor işçilerini asıl işi yapan taşeron işçilerin kadroya alınması ve toplu iş sözleşmesi konularında bilgilendirdiler.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Eğitim ve Araştırma Sekreteri Ahmet Çümen, Emet Bor İşletmesi ve Hisarcık Konsantratör tesislerinde çalışan ve asıl işi yapan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi gerektiğine ilişkin kazanılmış dava ilgili evrakları dosya halinde Kütahya Milletvekillerine sunduğunu belirtti. Çümen, ”Sendika olarak asıl işi yapan taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda Kütahya Milletvekillerimiz ile Emet ve Hisarcık Ak Parti İlçe Başkanlarımızla tam bir dayanışma içerisindeyiz. Konunun ısrarla takipçisi olacağız. Bakanlar Kurulunun da bu konudaki kararını bekliyoruz” diye konuştu. (MAEFE)

30.11.2015 14:11:14 TSI
NNNN
30.11.2015 14:11:1530.11.2015 14:16

YORUMLAR

  • 0 Yorum