Alanya'da Çöp Kovaları Hijyen Hale Getiriliyor

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde kötü koku ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla ilçe genelindeki çöp kovaları düzenli olarak temizleniyor..

Alanya'da Çöp Kovaları Hijyen Hale Getiriliyor
Editör: Karamanca
30 Kasım 2015 - 12:00




Antalya’nın Alanya ilçesi’nde kötü koku ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla ilçe genelindeki çöp kovaları düzenli olarak temizleniyor.
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kötü koku ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla ilçe genelindeki çöp kovaları düzenli olarak temizleniyor. Daha önce ilçe genelinde çöp konteynerleri ve konuldukları alanları temizleyerek hijyenik hale getiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talepleri doğrultusunda kötü koku ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla düzenli olarak çöp kovalarını yıkıyor.
Çalışmalar kapsamında son olarak ekipler tarafından Atatürk Caddesi, 25 Metrelik yol ve İskele Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 250 adet tepegöz cinsi çöp kovası iç kovaları ile beraber temizlenerek logoları yenilendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çöp kovalarının daha hijyenik olarak vatandaşların hizmetine sunulması için ilçe genelinde hizmetin devam edeceği belirtildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum