Konyaaltı Belediyesi'nden 'Yılbaşı' Denetimi

Konyaaltı Belediyesi ekipleri yılbaşı öncesi market, pastane, kafe, restoran ve kuruyemişçilerde denetim yaptı..

Konyaaltı Belediyesi'nden 'Yılbaşı' Denetimi
Editör: Karamanca
30 Kasım 2015 - 11:41




Konyaaltı Belediyesi ekipleri yılbaşı öncesi market, pastane, kafe, restoran ve kuruyemişçilerde denetim yaptı.
Konyaaltı Belediyesi, Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi market, pastane, kafe, restoran ve kuruyemişçilerde denetim yaptı. Ekipler, yaklaşan yılbaşı öncesi genel temizlik, gıdaların muhafazası, depolanması, son kullanma tarihleri, çalışan personelin kıyafetleri, sağlık muayene kartları gibi konularda işletmeleri denetledi. Konyaaltı Belediyesi Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde ticaret yapan işletmeleri, kurallara uyup uymadıkları konusunda incelendi. İşletmecilere bu kurallar hakkında bilgi verilirken, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi konusunda da uyarılar yapıldı.
Vatandaşların sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyeceklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Belediyemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren iş yerlerinde incelemelerde bulunuyoruz. Özellikle belirli gün ve haftalarda bu denetimlerimizi daha sıkı tutuyoruz. İncelemelerde bulunduğumuz yerlerde denetim sonrası karşılaşılan eksiklerin en kısa zamanda giderilmesi için uyarılarda bulunuyoruz. Daha sonra yapılan denetimler sonucunda eksiklikler giderilmediği takdirde cezai işlem uyguluyoruz" diye konuştu.
Denetimlerin devam edeceğine dikkat çeken Başkan Böcek, alışveriş yapan vatandaşların da bu konuda duyarlı ve hassas olması gerektiğini söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum