Reklam

Ansiad'tan Liselerde Fikir Şenliği

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında Liselere yönelik Fikir Şenliği yaptı..

Ansiad'tan Liselerde Fikir Şenliği
Editör: Karamanca
30 Kasım 2015 - 11:05




Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında Liselere yönelik Fikir Şenliği yaptı.
Uluslararası Antalya Üniversitesi Şehir Kampüsü’nde düzenlenen Fikir Şenliği’nde konuşan ANSİAD Girişimcilik Haftasından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Kan, Fikir Şenliği’ni ANSİAD Girişimcilik Haftası Komitesi’nin önerisiyle bu yıl pilot uygulama ile organize ettiklerini söyledi. Amaçlarının öğrencilerin girişimci olma niyetlerini güçlendirmek, girişimcilik becerilerine bilimsel katkı sağlamak olduğunu belirten Kan, lise 2.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Fikir Şenliği etkinliğine pilot seçilen 2 resmi 2 özel olmak üzere toplam 4 okuldan girişimci olma fikrine yatkın, yenilikçi fikirler üreten 20 öğrencinin katıldığını, bu etkinlikle öğrencilerin takım çalışması ve sunuş kabiliyetlerine de katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
Etkinliğin ikinci bölümünde çalıştay için gruplara ayrılan öğrenciler "İş Fikri Üretme ve İş Modeli Kurgulama Eğitimini" Yrd. Doç. Dr. Nuray Atsan’dan aldılar. ANSİAD üyeleri mentörlüğünde iş fikri üreten öğrenciler grupla birlikte iş modeli geliştirdiler. Etkinliğe mentör olarak ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, ANSİAD Girişimcilik Haftası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Kan, ANSİAD Girişimcilik Komitesi Başkanı Işık Yargın, ANSİAD Girişimcilik Haftası Hazırlık Komitesi Üyeleri Hatice Öz, Canan Gürkan ve Nuray Atsan katıldı.
Fikir Şenliği, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum