Reklam

Öztürk: '2 Tane Amerikalı Oyuncumuzun Kötü Oynaması Maçı Kaybettirdi'

Samsun Canik Belediye Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk, “2 tane Amerikalı oyuncumuzun bu şekilde oynaması maçı kaybettirdi” dedi

Öztürk: '2 Tane Amerikalı Oyuncumuzun Kötü Oynaması Maçı Kaybettirdi'
Editör: Karamanca
29 Kasım 2015 - 16:00




Samsun Canik Belediye Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk, “2 tane Amerikalı oyuncumuzun bu şekilde oynaması maçı kaybettirdi” dedi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) 6. haftasında Samsun Canik Belediye, kendi sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 7772 yenilerek ligdeki 4. mağlubiyetini aldı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, Amerikalı oyuncuların kötü performansının maçı kaybetmelerinde büyük bir etken olduğunu belirterek, "16’da 8 faul atmışız. Rakibimiz 12’de 11 faul atmış. Geçen hafta 1 üçlük atmıştık bu hafta 8 üçlük attık. Çok kötü faul attık. Rakibin kaliteli yabancı oyuncularının yanı sıra bizim 2 tane Amerikalı oyuncumuzun bu şekilde oynaması maçı kaybettirdi. Bizin Türk oyuncularımız ellerinden gelen her şeyi yaptı. Caron ve Lacy gerçekten bugün olağanüstü kötü oynadılar. 2 yabancı kısa oyuncumuzdan istediğimiz katkıyı alamadık ve faul yüzdemizin de kötü olmasından dolayı maçı kaybettik. Önümüzde zor bir Botaş deplasmanı var. O maça güzel hazırlanıp kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

DARICIOĞLU: "SAHAMIZDA YENİP ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORDUK"
Samsun Canik Belediye oyun kurucusu İlsu Darıcıoğlu, bu maçı kazanıp yükselişe geçmek istediklerini belirterek, "Mersin Büyükşehir Belediyesi hücum gücü yüksek bir takım. Sahamızda onları yenip çıkışa geçmek istiyorduk ama onların etkili silahlarını durduramadık. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum