Hasan Ali Ceylan: " Antalyaspor Kısır Döngüden Kurtulacak"

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, son dönemde galibiyete hasret kaldıklarını belirterek, Torku Konyaspor maçıyla bu hasrete son vereceklerini kaydetti

Hasan Ali Ceylan: " Antalyaspor Kısır Döngüden Kurtulacak"
Editör: Karamanca
28 Kasım 2015 - 10:00




Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, son dönemde galibiyete hasret kaldıklarını belirterek, Torku Konyaspor maçıyla bu hasrete son vereceklerini kaydetti.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor’da, son 5 maçtır galip gelememenin üzüntüsü yaşanıyor. Son olarak dün Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmada Akdeniz ekibi beraberliği son dakikalarda Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto’onun ayağından bulduğu golle kurtardı.
Açıklamalarda bulunan Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, takımın son haftalarda istenilen sonuçları alamaması nedeniyle üzüntülü olduklarını söyledi.
Antalyaspor’un rakibi kim olursa olsun kendi sahasındaki maçlarda hedefinin 3 puan olduğunun altını çizen Ceylan, “Takımımız son maçlarında baskılı oynayıp iyi mücadele etmesine rağmen istediğini skora yansıtamadı. Hem yönetim kurulu, hem futbolcular beklenilen galibiyetler gelmediği için üzgündür. Antalyaspor ligin en güçlü takımlarından biridir. Şu ankinden çok daha iyisini yapabilecek kapasiteye sahibiz. Galibiyet hasreti ve beraberlik kısır döngüsünden önümüzdeki haftaki Torku Konyaspor maçı ile kurtulacağımızı umut ediyorum” dedi.

“ETO’O PROFOSYENEL BİR FUTBOLCU”
Samuel Eto’o’nun performansını da değerlendiren Ceylan, “Eto’o dünya çapında bir futbolcu hiç kimse kariyerini tartışamaz. Golcülük meziyetlerinin yanında karakter olarak da çok iyi bir futbolcudur. Profesyonelliğini en iyi şekilde sahaya yansıtmaktadır. Ancak çok gol atmasının yanında Antalyaspor’un galip gelmesi de önemlidir. Futbolcumuzun şu an gol krallığı yarışında birinci olması bizleri mutlu ediyor. İnşallah Antalyaspor bundan sonra Eto’o’un golleriyle ve diğer futbolcularımızın katkısıyla özlenilen galibiyetler gelecektir” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum