Reklam

Antalyaspor Beraberliğe, Eto'o Gollere Abone

Spor Toto Süper Lig’e bir yıl aradan sonra yükselen ve sezon başında İtalya’nın Sampdoria takımından dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto’o transferiyle giren Antalyaspor’da ligde oynadığı son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı

Antalyaspor Beraberliğe, Eto'o Gollere Abone
Editör: Karamanca
28 Kasım 2015 - 10:00




Spor Toto Süper Lig’e bir yıl aradan sonra yükselen ve sezon başında İtalya’nın Sampdoria takımından dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto’o transferiyle giren Antalyaspor’da ligde oynadığı son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızıbeyazlılarda Kamerunlu yıldız oyuncu Eto’o, ligde üst üste attığı 6 golle kariyerinde bir ilki yaşadı.

20 GOL ATTI, 23 GOL YEDİ
Antalyaspor, Süper Lig’de oynanan 13 hafta sonunda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi alarak ligde 10’uncu sırada yer alıyor. Kırmızıbeyazlılar bu maçlarda rakiplerine 20 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde ise 23 gole engel olamadı.

SAHASINDA EN SON 4. HAFTADA GALİP
Kırmızıbeyazlılar ligde en son 4’üncü haftada içeride oynadığı Eskişehirspor maçında galip gelirken daha sonra sahasında oynadığı 5 maçta galip gelemezken bu maçlarda 4 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Antalyaspor, son 3 maçından ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

ETO’O 6 MAÇ ÜST ÜSTE GOL ATTI
Antalyaspor Osmanlıspor maçının 85. dakikasında attığı golle takımını yine ipten alan Samuel Eto’o, ligde son 6 haftada üst üste fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Kamerunlu yıldız golcü Eto’o, dünyanın en büyük kulüplerinde ve liglerinde oynamasına rağmen üst üste 6 maçta gol atma başarısı gösterememişti. Eto’o, Osmanlıspor maçında attığı golle kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi.

EN İSTİKRARLI OYUNCU ETO’O VE ZEKİ YILDIRIM
Antalyaspor’un ligde oynadığı 13 maçta sahada olan sadece iki oyuncu bulunuyor. Kırmızıbeyazlılarda Eto’o ve Zeki Yıldırım en çok sahada kalan oyuncular konumunda yer alıyor. Eto’o 13 maçta 1151 dakika sahada kalırken, Zeki Yıldırım ise 13 maç sonunda 1101 dakika sahada yer alarak takımın en istikrarlı oyuncuları oldu.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE
Osmanlıspor maçında da fileleri havalandıran Kamerunlu dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto’o, Süper Lig takımlarının belası olmaya devam ediyor. Eto’o, Osmanlıspor maçının 85. dakikasında attığı golle ligdeki gol sayısını 11’e çıkararak krallıkta ilk sırada yer alıyor. Eto’o’yu 9 gollü Beşiktaşlı Mario Gomez, 8’er gollü Çaykur Rizesporlu Kweuke ve Akhisar Belediyesporlu Rodagella takip ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum