Aksaray'da Çiftçilere Afet Ödemeleri Başlıyor

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, geçtiğimiz Mayıs ayında sağanak yağış alan ve birçok tarım arazisinin zarar gördüğü Aksaray’da çiftçilere toplam 7 milyon lira afet ödemesinin 1 Aralık 2015 tarihinde ödeneceğini söyledi

Aksaray'da Çiftçilere Afet Ödemeleri Başlıyor
Editör: Karamanca
28 Kasım 2015 - 10:00




AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, geçtiğimiz Mayıs ayında sağanak yağış alan ve birçok tarım arazisinin zarar gördüğü Aksaray’da çiftçilere toplam 7 milyon lira afet ödemesinin 1 Aralık 2015 tarihinde ödeneceğini söyledi.
İl Başkanı Karatay, çiftçileri mağdur etmediklerini belirterek, 7 milyon liranın ekinleri zarar gören tüm çiftçilerin hesabına 1 Aralık Salı günü aktarılacağını kaydetti. 1 Kasım seçim öncesi AK Parti Milletvekili ve Grup Başkanvekili İlknur İnceöz’ün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile konu hakkında görüştüklerini hatırlatan Başkan Karatay, Mayıs ayından itibaren bu olayın takipçisi olduklarını söyledi. Grup Başkanvekili İlknur İnceöz’ün seçim öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Antalya mitingine katıldığını ve burada bir görüşme daha sağladığını hatırlatan Başkan Karatay, bu görüşmede de artı 3 milyon lira ödenek daha çıkarttıklarını kaydetti. İlgili kurum ve kuruluşlarla da sürekli olarak irtibat halinde olduklarını vurgulayan Başkan Karatay, “Yapılan çalışmalar sonucunda mağdur olan çiftçilerimize 7 milyon lira ödeneği çıkartmıştık. Seçim öncesi de çiftçilerimizin mağdur olmayacaklarını her seferinde ifade etmiştik. Allah izin verirse 1 Aralık tarihi itibari ile tüm çiftçilerimiz destek ödemelerini banka hesaplarından çekebilecek. Ben tüm çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunurken, Allahım bir daha böyle afetler yaşatmasın diyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum