Reklam

Plastik Sektörü Gelişim Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Fırat Kalkınma Ajansı işbirliğiyle plastik sektörü gelişim toplantısı yapıldı

Plastik Sektörü Gelişim Toplantısı Yapıldı
Editör: Karamanca
27 Kasım 2015 - 14:25




Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Fırat Kalkınma Ajansı işbirliğiyle plastik sektörü gelişim toplantısı yapıldı.
ETSO Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya, ETSO Başkanı İdris Alan, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, PETKİM Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Dr. Mevlüt Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Alan, “Plastik sektöründe Elazığ bölgenin en deneyimli ve yatırımlar noktasında da en başta gelen il konumundadır. Bugün yapılacak olan toplantıda sektörüm dünyadaki ve Türkiye’deki yeri ve gelişmeler, teknolojik gelişmeler ele alınacaktır. Sektörün duayeni olan PETKİM temsilcisini katılımı ve sektör temsilcileriyle birlikte bu toplantı sonrasında sektörün geleceğine ilişki önemli bir noktaya getirileceğine inanıyorum” dedi.
Fırat Kalkınma Ajansının mali destek programlarıyla bilinen bir kurum olduğunu belirten Öztop ise, “Ancak bizler sıklıkla bu tarz toplantılar ve araştırma ve planlamaya yönelik ufuk açıcı, vizyon açıcı yatırımları ve teşvikleri yönlendirmeye yönelik pek çok çalışmada bulunuyoruz. Bugünde bu toplantılardan birindeyiz. Ümit ediyoruz ki toplantımızda Mevlüt beyden çok değerli bilgiler alacağız. Ufkumuzu ve vizyonumuzu açıcı şeyler öğreneceğiz. Sektörümüz çok daha güçlendirme yolunda gayretler içerisine gireceğiz” diye konuştu.
Sektör ile ilgili gelişmeleri, teknolojik yenilikler anlatan ve plastik sektörü hakkında bilgi veren PETKİM Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Dr. Mevlüt Çetinkaya ise, şunları kaydetti:
“Bizde PETKİM olarak hem müşterilerimizle birlikte olabilmek, hem sektörün geleceğe yönelik içinde bulunduğu durumu analiz edip gelecekle ilgili fırsatları sunarak iş ortaklığımızı nasıl geliştirebiliriz üzerinde duracağız. Burada petrokimya sanayisini başlangıçta anlatacağım. Nedeni de plastik sektörünün temel girdisi Petro kimya sanayidir. Dolayısıyla ilk önce petrokimya sanayi nedir onda bahsedeceğim. Daha sonra Türkiye’de plastik sektörünün konumuyla ilgili bir bilgilendirme yapacağım. Sonrada bizim PETKİM olarak müşterilerimize satış sistemimizi ve stratejilerimizi anlatacağım. Umarım çok yararlı olur diye düşünüyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum