Başkan Çalışkan Kazım Karabekir'deki Dinlenme Tesisini Ziyaret Etti

Karaman belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan

Başkan Çalışkan Kazım Karabekir'deki Dinlenme Tesisini Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
27 Kasım 2015 - 11:55




Karaman belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Weşen Dinlenme Tesisi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kazım Karabekir ilçesinde bulunan taş binanın restore edilerek dinlenme tesisi haline getirilmesinin ardından bölgeye canlılık geldiğini söyleyen Çalışkan, ‘’Kazım Karabekir ilçemiz sürekli değişen ve gelişen yapısıyla yatırım noktasında tercihler arasında önemli bir yere sahip’’ dedi.

İlçeye yaptığı yatırımdan dolayı işletme sahibi Veli Şen’i kutlayan belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan, ‘’işletme alan olarak geniş bir park içerisinde faaliyet gösterdiğinden ve yol üzeri olduğundan hem Kazım Karabekirli hemşerilerimizin hem de seyahat halindeki vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap verecektir.

Yaptığı çalışmalarla Kazım Karabekir ilçemize sürekli estetik kazandıran belediye başkanı Ali İhsan Alanlı’yı kutluyorum, yerinde ve isabetli bir çalışma olmuş’’ dedi. Karaman’ın ilçeleri ile birlikte son yıllarda önemli atılımlar yatığını söyleyen işletme sahibi Veli Şen, ‘’Şehrimiz son yıllarda hızla değişime girerek büyüme yolunda önemli adımlar attı. Buna bağlı olarak süratle yapılan yol çalışmaları aynı zamanda yol üzeri nezih dinlenme tesisi ihtiyacını doğurdu. İlçede bulunan üniversite öğrencileri ve vatandaşlar da düşünüldüğünde böyle bir ortamın olması takdirle karşılandı. Ziyaretlerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Karaman’daki bilinen lezzetlerin yanı sıra İtalyan, Fransız ve Hollanda mutfağından yemeklerin bulunduğu işletmede, şifreli maç yayınları ve yöresel ürünlerin satıldığı bir market bulunuyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum