Can'dan Personele Uyarı

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, personeli ile yaptığı toplantıda, vatandaşlara güler yüz gösterilmesi gerektiğini söyleyerek memnuniyetin ön planda tutulması konusunda uyarıda bulundu

Can'dan Personele Uyarı
Editör: Karamanca
26 Kasım 2015 - 10:00




Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, personeli ile yaptığı toplantıda, vatandaşlara güler yüz gösterilmesi gerektiğini söyleyerek memnuniyetin ön planda tutulması konusunda uyarıda bulundu.
Meclis Salonunda Belediye çalışanlarıyla toplantı yapan Başkan Can, herkesin işine sahip çıkmasını ve vatandaşlara en seri ve en kaliteli hizmetin sunulmasını istedi. Can, “Bizler bugünlere sizlerin alın teriyle çalışarak geldik. Gerçekten 1994’den bu yana dün bende sizler gibiydim, Cenabı Allah bize burayı, bugünleri nasip etti. Ayrım yapmadan, ayrıştırmadan, hakkaniyeti uygulayarak, çalışarak Cenabı Allah bize 5 dönemdir seçimleri kazanmayı ve şehrimize hizmet etmeyi nasip etti. Bu hizmetlerde hepinizin emeği, alın teri vardır. Bu hizmetler en alt kademeden en üst kademeye kadar, başkana kadar büyük emekle meydana geliyor, alın teri dökerek bu hizmetler ortaya çıkıyor bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Projelerin hayata geçirilmesi için iş gücünü artırılması gerektiğini belirten Başkan Can, “Alışılması zor bir büyükşehir yasasıyla mücadele ederek bugünlere geldik ve zor alıştık. İnşallah hükümet bu yasada iyileştirme yapar diye ümit ediyorum. Artık bundan sonra hizmetlerimizi, eserlerimizi, performansımızı yükselterek, enerjimizi artırarak, işgücünü artırarak sizlerle beraber vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, sunmakta zorundayız” şeklinde konuştu.
Herkesin işine aşına saygı duymasını isteyen Başkan Can, “Biz çalıştığımız kurumda çoluk çocuğumuzun rızkını belediye sayesinde kazanıyoruz ve dolayısıyla bu işe, bu kuruma sahip çıkmamız lazım, benimsememiz lazım. Biz burada hangi ırktan, hangi memleketten, hangi milletten olması önemli değil derken, içtenlikle söylüyoruz. Tarsus Belediyesi olarak Kalite Ödülü aldık, Mükemmellik Ödülü aldık, Avrupa Kalite Belgesi’ne müracaat ettik. Öncelikle bu ödülü hepimizin hak etmesi lazım, buda çok çalışmayla iş disipliniyle olur. İşinizi sahiplendiğiniz müddetçe, vatandaşlarımıza güler yüz gösterdiğiniz müddetçe Allah’ın izniyle bizim daha yapacak çok işimiz var diye düşünüyorum. Bizim işimiz proje üretmek vatandaşlarımıza kaliteli hizmet etmek ve oy veren vatandaşlarımıza iyi ki oy vermişim vermeyene de niye vermemişim ki dedirtmektir” ifadelerini kullandı.
Başkan Can konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Netice itibariyle biz sizlerle varız, yüreğimiz ve gönlümüz sizlerle beraber. Santralde çalışan arkadaşımız telefona saygı duyacak, temizlikte çalışan arkadaşımız süpürgesine saygı duyacak, şoför arkadaşımız direksiyona saygı duyacak. Çünkü ekmeğimizi bunlarla kazanıyoruz. Belediyecilik zevkli ve heyecanlı bir meslek çünkü her zaman vatandaşla iç içesiniz. Sonuçta bir eser kazandırıyorsunuz, hizmet yapıyorsunuz. Bu yüzden sizlerin heyecanlı ve çalışarak daha mutlu olmanızı istiyorum ve sizlerin de böyle olacağınıza yürekten inanıyorum. Tarsus Belediyesi çalışanları olarak hepimiz aynıyız, kimse kimseden farklı değildir. Bizim kavgamız iş kavgasıdır. Bu saatten itibaren Tarsus Belediyesi çalışanları olarak vatandaşlarımıza güler yüz göstereceğiz ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutacağız. Cenabı Allah hepimize sağlıklı ve sıhhatli, mutlu ve huzurlu nice güzel günler göstersin, ağzımızın tadını bozdurmasın, şehrimizdeki huzuru bozdurmasın. Evlatlarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmayı hepimize nasip etsin.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum