Reklam

Bursa'da 3 Bakanın Gururu Yaşanıyor

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa’nın yeni dönemde Türkiye’nin lokomotif illerinden biri olma özelliğini taçlandıracağını söyledi

Bursa'da 3 Bakanın Gururu Yaşanıyor
Editör: Karamanca
26 Kasım 2015 - 08:30




AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa’nın yeni dönemde Türkiye’nin lokomotif illerinden biri olma özelliğini taçlandıracağını söyledi.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, beraberinde il başkan yardımcıları, il yöneticileri, Milletvekilleri ve belediye başkanlarından oluşan bir heyetle Ankara’da gerçekleştirilen İçişleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlıklarının devir teslim törenlerine katıldı. Torun, beraberindeki heyetle birlikte daha sonra 64. Hükümette görevine devam edecek olan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında konuşan Başkan Torun, Bursa adına gurur ve mutluluk verici bir günün yaşandığını söyledi. Torun, “Bugün Bursamız adına bir gurur tablosunu hep birlikte yaşıyoruz. 64. Hükümet döneminde iki bakanı ile temsil edilecek olan Bursamız, İnşallah yeni dönemde Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden biri olma özelliğini taçlandıracaktır. Bursamıza uzun yıllar hizmet vererek, şehrin hafızasında derin izler bırakan Sayın Faruk Çelik’in de yeni kabinede görev alması bizler için ayrı bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu. İnşallah yeni dönemde de bakanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve belediyelerimizle ülkemiz ve şehrimiz için çok çalışıp, partimizin Türkiye’nin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda durmadan koşmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum