Kremlin: "türk Sınırındaki Operasyonlara Devam Edeceğiz'

Türk hava sahasını ihlal ettikten sonra düşürülen Rus uçağının ardından bugün açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, “Rusya, Türkiye sınırındaki Suriye’de bulunan IŞİD mevzilerini hedef aldığı hava operasyonlarına devam edecek” dedi

Kremlin: "türk Sınırındaki Operasyonlara Devam Edeceğiz'
Editör: Karamanca
25 Kasım 2015 - 12:00




Türk hava sahasını ihlal ettikten sonra düşürülen Rus uçağının ardından bugün açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, “Rusya, Türkiye sınırındaki Suriye’de bulunan IŞİD mevzilerini hedef aldığı hava operasyonlarına devam edecek” dedi.
Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya’nın Türkiye sınırındaki operasyonlarına dair açıklamada bulundu. Peskov, “Rusya, Türkiye Sınırındaki Suriye’deki IŞİD mevzilerini hedef aldığı hava operasyonlarına devam edecek. Biz de terörist ve militanları Türkiye sınırından uzakta tutmak isterdik ancak ne yazık ki Suriye topraklarının Türkiye sınırına yakın bölgelerinde ikamet ediyorlar. Hiç şüphe yok ki Rusya operasyonlarına devam edecek” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin IŞİD ile işbirliğinin mevcut aşamada mümkün olduğunu öne süren Peskov, “Ancak, bu ABD öncülüğündeki bu diğer üyeler için geçerli değildir” dedi.
Rus ve Türk liderlerin Rus uçağının düşürülmesinden bu yana herhangi bir temasta bulunmadıklarını kaydeden Peskov, şu anda herhangi bir diyaloğun mevcut olmadığını kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum