Ertuğrul Çalışkan, Gelişmenin Baş Aktörleri Öğretmenlerimiz

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan

Ertuğrul Çalışkan, Gelişmenin Baş Aktörleri Öğretmenlerimiz
Editör: Karamanca
24 Kasım 2015 - 09:38




Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.    


    Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan mesajında; “Dünya üzerindeki bütün toplumlarda öğretici görevini üstlenenler, son derece seçkin ve önemli kişilerdir. Hz. Ali  “ Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” , Mustafa Kemal Atatürk “Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseriniz olacaktır” gibi sözlerle öğretmenliğin ne kadar önemli ve kutsal bir meslek olduğu vurgusunu en güzel şekilde yapmışlardır. 


    Büyüyen ve gelişen ülkemizde, geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler vermiş oldukları eğitim ve öğretimle bu büyüme ve gelişmenin baş aktörleridir. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızın en zor şartlarda bile ülkesine ve milletine bağlı kalarak, hizmet anlayışından kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, demokratik ve insani değerlere bağlı kalarak yetişmelerini ilke alarak, görevlerini yapma gayretinde olmalıdırlar. Bu konuda öğretmenlerimize çok özel ve büyük sorumluluk düşmektedir.


    24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile öncelikle bugün aramızda bulunmayan ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ülkemizin geleceği ve umudu olan çocuklarımızı, geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi. 

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum