Reklam

16. Çin (guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı Başarıyla Tamamlandı

16

16. Çin (guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı Başarıyla Tamamlandı
Editör: Karamanca
11 Kasım 2015 - 09:00




16. Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı, Guzhen Kongre ve Fuar Merkezi’nde başarıyla tamamlandı.
Guzhen Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ve yoğun ziyaretçi akınına uğrayan 16. Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı 26 Ekim’de tamamlandı. 5 günlük fuara yurt içi ve yurt dışından 234 bin 373 ziyaretçi katıldı. Ana salonu 112 ülke ve bölgeden gelen 3 bin 419 ziyaretçiyle birlikte toplamda 68 bin 194 kişi ziyaret etti. 2014 rakamlarına göre ziyaretçi sayısında yüzde 20 artış gözlemlenirken, tüm alan yerli ve yabancı piyasalardan katılım gösteren tüccarlarla dolup taştı.
Ana salon alanı 30 bin metrekareden daha fazla olurken, 616 seçkin şirketi ağırlandı. Ticari aydınlatma, elektrikli aydınlatma, açık hava aydınlatması, LED aydınlatma ve aydınlatma aksesuarlarını da içerecek şekilde yukarı ve aşağı yönlü tüm üretim zincirini içeren farklı ürün türleri yer aldı. Tüm yeni tasarıma, kapsamlı ürün kataloglarında genişçe yer verildi. Aydınlatma endüstrisinin liderlerinin katılımıyla “Global Aydınlatma Tasarımcısı Salonu”, “2015 Çin Uluslararası Aydınlatma Tasarım Yarışması Aday Çalışmalarına ilişkin Yorumlar”, “12. Çin Aydınlatma Başkenti Sanayi Zirvesi”, “16. Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı Yarışması Ödül Töreni & 2015 Çin Uluslararası Aydınlatma Tasarımı Yarışma Ödülleri” gibi pek çok toplantı, forum ve faaliyet gerçekleştirildi. Uzmanlar ve profesyonel ekipler bir araya gelerek piyasa bilgilerini, teknoloji gelişimini ve kurumsal gelişim yaklaşımlarını ele alarak yeni aydınlatma sanayi trendlerine rehberlik etti.
Fuarla birlikte 2127 Ekim tarihleri arasında Birinci Guzhen Aydınlatma Festivali de düzenlendi. Fuar ve festival, “gece aydınlatmanın tadını çıkarırken gün boyu fuar ziyareti gerçekleştirme” özelliğini bir araya getirdi. “Guzhen Rüyası, Zhongshan Rüyası ve Çin Rüyası” temasına dayalı olan aydınlatma festivali, yerel aydınlatmayı teknik ve kültürel unsurlarla birleştirerek aydınlatma etkilerini, çarpıcı gece etkisini ve benzersiz aydınlatma cazibesini gözler önüne sermiş ve renkli aydınlatma tema kültürüyle aydınlatma endüstrisi ve Guzhen’in turistik kültürel kaynakları arasında organik bir bağ kurarak bölge endüstrisinin tanıtımına katkı sağladı.
Hazırlık aşamasında olan 17. Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı‘nın (İlkbahar Sergisi) ise 1821 Mart 2016 tarihleri arasında Guzhen Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum