Reklam

Beşiktaş'ta Başkanlar Bir Araya Geldi

Beşiktaş’ın son 15 yılda başkanlığını yapmış olan Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman yemekte bir araya geldi

Beşiktaş'ta Başkanlar Bir Araya Geldi
Editör: Karamanca
10 Kasım 2015 - 22:30




Beşiktaş’ın son 15 yılda başkanlığını yapmış olan Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman yemekte bir araya geldi.
Beşiktaş Kulübü’nün son dönemdeki başkanları, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili’nin düzenlediği yemekte bir araya geldi.
Eski başkan Serdar Bilgili’nin organize ettiği Beyoğlu’ndaki yemeğe Yıldırım Demirören ve Fikret Orman’ın yanı sıra İsmail Ünal, Ahmet Kavalcı, Fikret Ercan, Mete Düren, İbrahim Altınsay, Deniz Atalay, Hüsnü Güreli de katıldı. Bir araya gelen başkanlar uzun süre sohbet etti. Yemeğin ardından basın mensuplarının karşına geçen 3 başkan, tarihi bir gün olduğunu dile getirdi.
Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Serdar Bilgili, çok güzel bir gece olduğuna değinerek, “Tarihi bir gün ve çok mutluyuz. Uzun yıllardır görüşmediğimiz arkadaşlarımız vardı. Bu gece hepsiyle bir araya geldik. Ne mutlu bana ki, bizim o dönemdeki yönetimden iki arkadaşımızdan birisi Sayın Demirören şu an Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, Sayın Fikret Orman da Beşiktaş Kulübü’nün başkanı” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Başkanı Yıldırım Demirören ise, uzun zamandır görüşmedikten sonra bu gece bir araya gelerek hasret giderme fırsatı bulduklarını ifade ederek, “Serdar başkana teşekkürler. 15 senedir görmediğimiz arkadaşlarla bizi bir araya getirdi. Serdar Başkan döneminde hep birlikte çok güzel çalışmıştık. Bu birlik beraberliğin bütün camiaya yansıması gerekir” şeklinde konuştu.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da çok güzel bir gece olduğunu anlatarak, “Burada bulunmaktan çok mutluyum. Süleyman Ağabey öldüğü zaman Serdar Başkan’ı görmüştüm, çok üzgündü. Süleyman Ağabey ile çok uzun zaman geçirmişti. Aramızda dönem dönem Beşiktaş ile alakalı kırgınlıklar oluyor. Ama neticede hepimiz Beşiktaş’a hizmet etmek için bulunduk ve bulunmaktayız. Bugün eski arkadaşlarımızı gördük. Aramızda kırgınlık olanlar vardı, bu vesileyle giderme şansı bulduk. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hepimiz gelip geçiciyiz. İnşallah hizmet ettiğimiz kulüpte iyi olarak anılırız. Hem bu geceyi organize ettiği için, hem de bizim burada olmamıza vesile olduğu için başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum