Reklam

Tüfekle Kendini Vuran Küçük Yusuf, Hayatını Kaybetti

Bursa’da komşusunun evindeki tüfekle oynarken kendini vuran 8 yaşındaki Yusuf İpekler hastanedeki yaşam savaşına yenik düştü

Tüfekle Kendini Vuran Küçük Yusuf, Hayatını Kaybetti
Editör: Karamanca
29 Ekim 2015 - 07:32




Bursa’da komşusunun evindeki tüfekle oynarken kendini vuran 8 yaşındaki Yusuf İpekler hastanedeki yaşam savaşına yenik düştü. 8 Yaşındaki Yusuf’tan geriye babası için Babalar Günü’nde yaptığı video kaldı.
Edinilen bilgiye göre, olay Hamidiye Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. 8 yaşındaki Yusuf, annesi Nevin İ. fabrikada çalıştığı için kendisine bakıcılık yapan yan apartmandaki teyzesi Sevdiye G.’nin evine gitti. Yusuf, evde bulunan havalı tüfeği oynamak için aldı. Tüfeğin ateş almasıyla küçük Yusuf sağ kaşının üzerinden ağır yaralandı. Yaralı çocuk Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yusuf, yapılan müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için çocuk hava ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.
İki gün yoğun bakımda yatan Yusuf dün gece yaşam savaşına yenik düştü. Yusuf’un ölüm haberi yakınları gözyaşlarına boğulurken, cenazesinin bugün öğle namazının ardından Kestel İlçesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

GERİYE BABALAR GÜNÜ VİDEOSU KALDI
Sevenlerini ölümüyle üzüntüye boğan 8 yaşındaki Yusuf İpekler’den geriye babası için Babalar Günü’nde yaptığı video kaldı. Babasını çok sevdiğini fotoğraflarla anlatmaya çalışan Yusuf’un fon müziğinde ’Bana bir masal anlat baba’ çalması ise dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum