Lider Elazığspor, Karşıyaka'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor

PTT 1

Lider Elazığspor, Karşıyaka'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor
Editör: Karamanca
21 Ekim 2015 - 13:00




PTT 1. Lig takımlarından Vartaş Elazığspor’un Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Karşıyaka’da istediklerini sahaya yansıttıkları takdirde sıkıntısız 3 puanla döneceklerini söyledi.
PTT 1. Ligde 17 puanla lider durumda olan Vartaş Elazığspor’da Karşıyaka maçı hazırlıkları devam ediyor. Bordabeyazlı ekip, bugün haftanın ikinci antrenmanını kulüp tesislerinde teknik direktör Bayram Bektaş yönetiminde gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular gol çalışması yaptı. Birlik ve beraberliğin hissedildiği ve neşelerin yerinde olduğu takımda futbolcuların hırsları da dikkat çekti. Sakatlıkları bulunan Tom ve Kemal antrenmanda yer almazken, yarın takımla çalışmaya başlayacakları ve hafta sonunda oynama ihtimallerinin yüksek olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta ligin en önemli ekiplerinden olan Adana Demirspor’u yenerek, engeli aşmayı bildiklerini belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Liderlik koltuğuna oturmaktan ziyade biz içeride dışarıda her maçımıza galibiyet için çıkıyoruz. Çok zor bir engeli aştık bu da bizi 8. haftada lider yaptı. Bu anlamda güzel ama ayaklarımızın yere basması lazım, bunun bilincindeyiz. Çünkü daha 26 tane maç var. Bu ligde çok kaliteli takımlar var. Alt sıralardaki takımlar bile lideri yenebilecek kadro ve kapasiteye sahip. O yüzden çok dikkatli ve temkinli olmamız lazım" şeklinde konuştu.

"RAKİBİMİZİ HAFİFE ALMIYORUZ"
Bu hafta Karşıyaka maçı olduğunu dile getiren Bektaş, "O da çok güçlü bir rakip. Kadro anlamında çok kaliteli bir kadroları var. Ancak bazen bu uyum süreci haftalar sonra oturmuş olabiliyor. Biz kesinlikle rakibimizi hafife almıyoruz. Bence Karşıyaka’nın fikstürdeki yeri gerçek yeri değil. Biz de çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Bizim taşlar yerine her geçen hafta oturuyor. Gördünüz bu hafta hiç maçı olmayan Silvere bile takıma girdiği zaman en azından bir uyum içeresinde. Dolayısıyla biz Karşıyaka’ya da sonuçta galibiyet için gideceğiz. Kesinlikle başka bir düşüncemiz yok. İstediğimiz futbolu oynadığımız, istediklerimizi sahaya yansıttığımız taktirde sonuçta geliyor bir şekilde. Çünkü biz pozisyon üretme, hem de topa sahip olma açısından bunu yapan bir takımız. Orada da istediklerimizi sahaya yansıtırsak inşallah sıkıntısız 3 puanla buraya döneriz" diye konuştu.

TOM VE KEMAL’DEN İYİ HABER
Sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili de bilgi veren Bektaş, şunları sözlerine şöyle devam etti:
"Tom’la Kemal biliyorsunuz bir sakatlıkları vardı. Kemal’in zaten daha önceden bir cezası vardı bitti ama sakatlığı da vardı. Şimdi tedavileri bitti sayılır. Tom’un da sakatlığı geçti yarın takıma katılacaklar. Hem Kemal hem Tom yarın takımla birlikte olacak. Ancak biliyorsunuz kısa bir süre var. Antrenman da bize ne verir en gösterir ancak ondan sonra bir karar verebiliriz. Bu anlamda eksiğimiz yok diyebiliriz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum