Osmanlı Ocakları Genel Başkan Canpolat Elazığ'da

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, terörün son zamanlardaki artışının temel nedenlerinden bir tanesinin, istikrar ve güvenin devam edeceği bir AK Parti iktidarının gelmesinin önüne geçmek isteyen kirli odaklar olduğunu belirterek, kendilerinin ülkenin istikrarı için çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi

Osmanlı Ocakları Genel Başkan Canpolat Elazığ'da
Editör: Karamanca
19 Ekim 2015 - 17:00




Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, terörün son zamanlardaki artışının temel nedenlerinden bir tanesinin, istikrar ve güvenin devam edeceği bir AK Parti iktidarının gelmesinin önüne geçmek isteyen kirli odaklar olduğunu belirterek, kendilerinin ülkenin istikrarı için çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, beraberinde Bursa İl Başkanı Fatih Atan ve Batman İl Başkanı Mehmet Zahat Kırtak ile Elazığ İl Teşkilatını ziyaret etti. Canpolat burada yaptığı açıklamada, son zamanlarda siyasi partilerin Osmanlı Ocakları üzerinden seçim çalışmalarını kaygı ve endişe ile takip ettiklerini ifade etti. Canpolat, “Osmanlı medeniyeti için yola çıkmış Osmanlı Ocakları’na çeşitli siyasi partiler tarafından yapılan saldırıları, iftiraları ve karalama kampanyalarını endişeyle, üzüntüyle seyrediyoruz. Osmanlı Ocakları için sayın MHP Lideri Devlet Bahçeli, ‘Bizans’ın varisi derken’, diğer taraftan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘IŞİD ile alakaları var mı bir araştırılsın’ demektedir. Öte yandan HDP Genel Merkezi tabelalarına yönelik saldırıların arkasında Osmanlı Ocaklarının olduğunu iddia ederek, burada üçlü bir siyasi mekanizma, üçlü bir siyasi partinin birleşerek Osmanlı Ocakları’nı hedef almaktadır” dedi.
Osmanlı medeniyetini yaşatacak olan bir partiyi destekledikleri ve bu seçimlerde de AK Partiye oy verme kararı aldıkları için siyasi parti liderlerinin bu tür açıklamalar ve karalama kampanyaları yaptıklarını savunan Canpolat, “Osmanlı medeniyetini gerçekten özünde yaşayıp ve yaşatacak olan Osmanlı Ocakları’nın misyon edinmiş olduğu, milletin teveccühünü kazanmış, milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza sahip çıkması, ona namusumuzdur denmesi birilerinin zoruna gitmiş olacak ki hakkımızda dolandırıcılıktan soruşturma açıldığını iddia ediyorlar. Bu arkadaşlar soruşturma kapsamında olan bir davanın hakimi mi oldu. O davanın sonucunu bekleyelim bakalım kim kimi dolandırmış. Birisi hakim olmuş, IŞİD’ci diyor, birisi savcı olmuş bunlar terör faaliyeti diyor, bir diğeri Fuat Avni çıkıyor MİT’çi, suikastçı diyor. Akla hayale gelmeyecek iftiralar ve karalama kampanyaları devam ediyor” diye konuştu.

“İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN KARAR ALDIK”
Ülke istikrarı için yurt genelinde çalışmalara devam edeceklerini belirten Canpolat, şunları kaydetti:
“Osmanlı Ocakları yurdumuzda olduğu gibi geçen Kars’ta, dün Batman’da ve bugün de Elazığ’da Osmanlı Ocakları teşkilatlarıyla bir ve beraberdir. Hakkın ve haklının yanında yer alacağımız şu seçim atmosferinde kardeşlik adına, insanlık adına, barış ve hoşgörü adına ülkemiz ve bölgemizin güven ve istikrarının devamı için karar aldık. Diğer siyasi partiler buna saygı duyacağına bize iftira kampanyaları atıyorlar. Kendi siyasi tabanlarının ve yöneticilerinin dahi hoşgörüyle baktığı Osmanlı Ocakları’na ilgiyle takip ettikleri Osmanlı Ocakları’na karşı çığ gibi büyüyen sevginin önüne geçmeye çalışıyorlar.”

"TERÖR BU KEZ CAN ÇEKİŞİYOR"
Son günlerde yaşanan terör olayları hakkında da konuşan Canpolat, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Terör olayları bu kez can çekişiyor. Biz terörün dili, dini, rengi ve bayrağı olmaksızın hepsini lanetliyoruz. Her nerede yaşanıyorsa bir terör olayı varsa biz bunların hepsini lanetliyoruz. Bu anlamda da Ankara’daki olay yerine kırmızı çiçek bırakarak biz demokratik bir tepki ortaya koyduk. Terörün son zamanlardaki bu şekilde yine artmasının temel nedenlerinden bir tanesi, istikrar ve güvenin devam edeceği bir AK Parti iktidarı geliyor. Bunun önüne geçmek isteyen bazı kirli odaklar var. Bunlar hedef haline getirdikleri ülkemize, birliğimize beraberliğimize, kardeşliğimize kast eden bu şekilde faaliyetleri gerçekleştiren terör örgütlerine bu şekilde yapılan faaliyetlerin tamamı ülkenin ve bölgenin istikrarını hedef alan faaliyetlerdir.”
Ziyaret sonunda Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, il ve ilçe teşkilatlarıyla beraber toplu fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum