Reklam

Vartaş Elazığspor Liderliğe Yükseldi

Adana Demirspor maçı öncesi derslerine iyi çalıştıklarını belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, net bir pozisyon vermeden maçı bitirdiklerini ve kazanmayı bildiklerini söyledi

Vartaş Elazığspor Liderliğe Yükseldi
Editör: Karamanca
18 Ekim 2015 - 21:00




Adana Demirspor maçı öncesi derslerine iyi çalıştıklarını belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, net bir pozisyon vermeden maçı bitirdiklerini ve kazanmayı bildiklerini söyledi.
PTT 1. Lig’de mücadele eden Vartaş Elazığspor, Adana Demirspor’u 10 yenerek liderliğe yükseldi. Maç sonrası her iki takımın teknik direktörleri de açıklamalarda bulundu.
İki takımın da futbolcularını tebrik eden Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Çok güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Centilmence bir müsabaka geçti. Hakemi de tebrik ediyorum, sertliğe müsaade etmedi. Kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Çünkü rakibimizin deplasmanda ne kadar etkili olduğunu biliyorduk. Dersimize iyi çalıştık. Neredeyse net bir pozisyon vermeden maçı bitirdik. Daha öncede skoru kopara bilirdik. Net pozisyonlarımız vardı ama neticede kazanmayı bildik. Ben oyuncularımı kutluyorum. Belki bugün lider olduk ama biz her maça kazanma parolası ile çıkıyoruz" dedi.
Karşılaşmanın rakip için Elazığspor’a yaklaşması açısından daha çok önem taşıdığının da altını çizen Bektaş, şöyle konuştu:
"Dolayısıyla kendi taraftarlarımızın önünde galip geldik. Taraftarlarımıza haftalardır bir çağrımız var. Onlara teker teker buradan teşekkür ediyorum. taraftarımızla her geçen hafta takıma olan inancı daha da artarak tribünler yavaş yavaş daha da doluyor. Onların desteklerine ihtiyacımız var. Onlar takımı ateşliyor. Bu gün de gerçekten etkisini gördük. Futbolcularımı tekrardan tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca çok güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Sahanın her yerine basarak, ikili mücadeleleri kazanarak neticede kendi evimizde 3 puanımızı aldık. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlar var. Onlara en iyi şekilde hazırlanıp maçımızı oynamak istiyoruz."

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Üzgün olduklarını ve bugünkü mağlubiyeti hak ettiklerini düşünmediğini aktaran Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Oyun olarak neredeyse tamamı ortada giden bir oyundu. Bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Deplasmanda düşündüğümüz ve istediğimiz gibi oynadık. Çok fazla pozisyonda vermedik ama işte maçın son dakikasında gelişen pozisyonda tedbirimizi alamadığımız için maalesef kazanabileceğimiz maçı kaybettik" diye konuştu.
Bu maçı kazanmayı çok istediklerini de aktaran Özköylü açıklamalarına şöyle devam etti:
"Gerçekten çocuklar da çok istiyordu. Onlarında ellerinden geleni yaptığını söyleyebilirim. İşte futbol böyle bir şey attığın zaman kazanıyorsun, yediğin zaman kaybediyorsun. Yakaladığını atacaksın. Deplasmanda iyi pozisyonlar bulup bunları değerlendiremezsen bir şekilde golü yediğin zaman kaybetmeye mahkum oluyorsun. Tabi yaşadığımız bu 4 haftalık süreç gerçekten ciddi anlamda büyük talihsizliklerle dolu. İlk 4 haftada 10 puan ile lider duruma gelmiş bir takım arkasından yaşanan talihsizlikler, sakatlıklar yani başımıza gelmedik kalmadı. Bir türlü bu talihi kendi lehimize çeviremedik. Mutlaka bir yerde dönecek. Yani biz iyi bir takımız, kaliteli bir takımız, iyi oyunculara sahibiz ama üzerimizde bir şey var. Bunu en kısa sürede attığımız anda Adana Demirspor yine bu ligin en iddialı, şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi durumuna gelecektir. Ben inanıyorum takımıma, futbolcularıma güveniyorum. Evet üzgünüz camiamızın beklediği iyi sonuçları 4 haftadır veremedik ama herkes elinden geleni yapıyor. Bir şekilde düzelecek bu iş ben inanıyorum."
Elazığspor ve Karabükspor’un 17 puanı olduğunu hatırlatan Özköylü, "Bizim 11 puanımız var 6 puanlık bir fark daha ligin başı. Sorun olacak bir durum görünmüyor. Tabi ki bundan sonrası önemli. Artık önümüzdeki Adana maçı bizim için ayağa tekrar kalkmamız için çok önemli bir fırsat. Kendi sahamızda oynayacağımız bu derbide iyi bir sonuç alarak tekrar ligde var olduğumuzu herkese hissettirmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum