Reklam

Ak Partili Başkanı Vuran Zanlı Cinayet Masasına Götürüldü

Bursa’nın Kestel ilçesinde Ak Partili Belediye Başkanı Yener Acar’ı vuran zanlı, detaylı sorgulanmak üzere Cinayet Masası’na götürüldü

Ak Partili Başkanı Vuran Zanlı Cinayet Masasına Götürüldü
Editör: Karamanca
16 Ekim 2015 - 10:00




Bursa’nın Kestel ilçesinde Ak Partili Belediye Başkanı Yener Acar’ı vuran zanlı, detaylı sorgulanmak üzere Cinayet Masası’na götürüldü.
Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, sabah saatlerinde makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanmıştı. Başkanı silahla yaralayan DSP eski İlçe Başkanı Çağdaş Yıldız, sorgulanmak üzere Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası’na götürüldü.
Başkan Yener Acar’ı yaralı halde görüntüleyen www.bursahakimiyet.com.tr sitesinin haberini göre, zanlı ifadesinde şunları söyledi: "Belediye başkanı ile ailecek görüşüyoruz. Kendisinden fidancılık için yer talebinde bulunduk. Olumlu sonuç alamadım. Bu sabah görüşmek için belediyeye gittiğimde beni görünce hemen yanına çağırdı. Odasında kahve içerken konu gündeme geldi. Sinirlenip önce bacağına bir el ateş ettim. Sonra da havaya sıkıp kaçtım ve teslim oldum"

YORUMLAR

  • 0 Yorum