Reklam

Kayalık Cami Sergisi Açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen Fotoğrafçı Şerafettin Eryetişti’nin derlediği Kayalık Camii Sergisi açıldı..

Kayalık Cami Sergisi Açıldı
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 11:27




Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen Fotoğrafçı Şerafettin Eryetişti’nin derlediği Kayalık Camii Sergisi açıldı.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Fotoğrafçı Şerafettin Eryetişti’nin derlediği Kayalık Camii Sergisi törenle açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda gerçekleşen serginin açılışına, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık ve çok sayıda davetli katıldı. Fotoğrafçı Şerafettin Eryetişti, derlediği fotoğraflar hakkında Vali Kocatepe ve Başkan Zolan’a bilgiler verdi. Büyük beğeni ile gezilen sergide Milli Mücadele Yürüyüşü’nün başlatıldığı Kayalık Camii’nin geçmişten günümüze fotoğrafları yer alıyor.
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Milli Mücadele Yürüyüşü’nün başlatıldığı Kayalık Camii’nin tarihi dokusu ile gelişimini ele almak ve Denizli halkına anlatmak amacıyla kültür yayınlarına "Kayalık Camii" adıyla bir yenisini daha ekledi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen sergide dağıtılan kitap vatandaşların da büyük beğenisini topladı. Kayalık Camii kitabını almak isteyen vatandaşların Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’ndan temin edebilecekleri duyuruldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum