MHP Ve CHP Heyetinin GTO Ziyareti

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, iş dünyasının istikrarı sevdiğini belirterek, istikrar için herkesin üzerine düşeni yapmaya çağırdı..

MHP Ve CHP Heyetinin GTO Ziyareti
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 11:01




Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, iş dünyasının istikrarı sevdiğini belirterek, istikrar için herkesin üzerine düşeni yapmaya çağırdı.
MHP ve CHP heyetleri, GTO Başkanı Bartık ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Bartık, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yeni bir seçim sürecine girdiğini hatırlattı. Seçimin Türkiye ve Gaziantep için hayırlı sonuçlar doğurmasını ümit ettiklerini kaydeden Bartık, “Seçimle iş dünyasının yolunun açılmasını istiyoruz. İş dünyası şu an dünya konjonktüründen dolayı mutsuz. İş insanları istikrarı ve huzuru sever, bunun için herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmalıdır. 7 Haziran seçiminin ardından hükumetin kurulamaması herkesi etkiledi ama iş dünyası olarak daha fazla üzüldük. İş dünyası huzuru ve istikrarı sever. Huzur ve istikrar istiyoruz” dedi.Ankara’daki patlamaya da değinen Bartık, yaşanan olayın üzücü olduğunu vurgulayarak, patlamada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi.
MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da istikrarın dış politika ve iç güvenliğin dengesiyle olacağını belirtti. Bunun dışındaki istikrar görünümlerinin gelip geçici ve yanıltıcı olacağını savunan Özdağ, “Dışarıda barışı sağlamak zorundayız. Türkiye bir terör örgütünün önünde diz çökmekten vazgeçerse o zaman istikrar olur. Hukuk devleti olursa istikrar olur, olmazsa istikrar olmaz. Partiler arasında müzakere olursa istikrar olur ama bu partiler meşru partiler olmalıdır” ifadelerini kullandı. CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Akif Ekici ise üreterek tüketen ve adaletli paylaşan ülke inşa etmek istediklerini söyledi. Ekici, “Bu kadar yoksulluk ve perişanlık ülkemize yakışmıyor. Ortadoğu ülkesi değiliz. Geçen cumartesi Ankara’daki olayı gördük, ülkemizde böyle şeyler yaşanmamalı ve buna müsaade edilmemelidir. Bu ülke Ortadoğu bataklığından bir an önce çıkartılmalıdır” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum