Reklam

Demircan: "TEK Başına İktidarı Şimdiden Müjdeleyebilirim″

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, “Vatandaşlarımızın yeniden AK Parti’yi tek başına iktidar yapacağını şimdiden müjdeleyebilirim" dedi..

Demircan: "TEK Başına İktidarı Şimdiden Müjdeleyebilirim″
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 12:50




AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, “Vatandaşlarımızın yeniden AK Parti’yi tek başına iktidar yapacağını şimdiden müjdeleyebilirim" dedi.
Milletvekili adayı Ahmet Demircan, Atakum’da kamu kurumları, belediye başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretlerde açıklama yapan Milletvekili Demircan, Türkiye’de yeniden istikrar, huzur ve güvenin temini için AK Parti’nin tek başına iktidar olmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek, vatandaşın son zamanlardaki gelişen olayları iyi tahlil yapması gerektiğini kaydetti.
“VATANDAŞIN TERCİHİ İSTİKRAR VE HUZURDAN YANA”
Demircan, "Bugüne kadar yaptığımız gezi ve ziyaretlerimizde halkımızla gece-gündüz beraberiz. Yaptığımız görüşme ve sohbetlerimizde vatandaşlarımızın gerçekleri artık daha iyi tahlil ettiğini gördük. Son zamanlarda Türkiye’de meydana gelen programlanmış olayların hangi amacı taşıdığını halkımız biliyor ve görüyor. Artık herkes, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşın tercihinin istikrardan ve huzurdan yana olduğunu görecek. 13 yıllık AK Parti iktidarının her alandaki başarısının devam ettirilmesi gerektiğini de bilen vatandaşlarımızın yeniden AK Parti’yi tek başına iktidar yapacağını şimdiden müjdeleyebilirim" diye konuştu.
“TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ HİÇ BİR GÜÇ KESEMEYECEK”
Türkiye’nin çevresinin ateş çemberi olduğunu hatırlatan Demircan, küresel güçlerin bölgedeki güçlü ülke olma yolunda ilerleyen Türkiye’nin de bu savaşlara dahil etmek istediklerini kaydetti. AK Parti iktidarının yürüttüğü politikalarla bu oyunların bozduğunu dile getiren Demircan, "Artık Türkiye’nin önünü hiç bir güç kesemeyecek. Çünkü Türkiye’yi 13 yıldır yöneten milli bir irade var. Uyguladığı iç ve dış siyasi ve ekonomik politikalarla ülkemizi bölgede güçlü tek devlet haline getiren AK Parti yönetimi, 1 Kasım seçimlerinden sonra tekrar iktidar yürüyüşümüzü halkımızla birlikte gerçekleştirmeye kaldığı yerden devam edecek" şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum