Reklam

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Samani:

Esnaflarla buluşan AK Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, ekonominin ince dengeler üzerine kurulduğunu belirterek, "Halkımızın taleplerini biliyoruz. Bunları yerine getirirken ülke ekonomisine zarar vermemek gerekir" dedi..

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Samani:
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 09:54




Esnaflarla buluşan AK Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, ekonominin ince dengeler üzerine kurulduğunu belirterek, "Halkımızın taleplerini biliyoruz. Bunları yerine getirirken ülke ekonomisine zarar vermemek gerekir" dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Hüseyin Samani, Varsak Kapalı pazar yerinde esnafla biraraya geldi. Esnafla sohbet eden Samani, 1 Kasım seçim beyannamesinin genç, emekli, esnaf, çiftçi, her kesimin taleplerinin göz önüne alındığını ve bunlara cevap veren bir beyanname hazırlandığını söyledi.
Ekonomi yönetiminin dengeler üzerine kurulu olduğunu belirten Samani, “Diyorlar ki ’Siz iktidarsınız hemen yapın. Niye 1 Ocak’ta yapıyorsunuz?’ Biz de diyoruz ki, Biz iktidarız doğru ama şu an anayasa gereği içerisinde AK Partililerin de olduğu bir seçim hükümeti var. Biz 2015 bütçesini 2014 Aralık ayında yaptık. Sizler de esnafsınız, işadamısınız. Bir plan yapıyorsunuz, yatırım yapıyorsunuz işiniz büyüteceksiniz. Bir yerde yeni bir şirket açacaksınız, yeni bir bina yapacaksınız ve yılbaşında bunu planlıyorsunuz bütçenizi ona göre planladınız. Bütçenizi aşarak ikinci bir bina yaparsanız faizle para alırsınız. Ondan sonra dengeniz bozulur ve batarsınız. Araba geri gitmeye başlar. Devlet de böyledir. 2014 Aralık ayında yaptığı bütçeyi sırf seçim için bozamazsınız. Ekonomi yönetiminde popülizm yapmazsınız"
AK Parti’den önceki iktidarlar döneminde seçim öncesi verilen vaatlerin ekonomiye büyük zarar verdiğini hatırlatan Samani, "Biz şimdi seçim beyannamemizde, bütün kesimlerin mesajını aldığımızı gösteren adımlar attık. Milletimizden de bir istirhamımız var. Biz bunları yaparken arabayı uçurumdan yuvarlamak istemiyoruz. Geri kaçırmak da istemiyoruz. Hem araba yoluna devam etsin hem de sizin bu taleplerinizi yerine getirelim diyoruz" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum