Ali Erdoğan; "Uşak'a Cesaretli Vekiller Lazım"

CHP Uşak milletvekili adayı Ali Erdoğan, yaşanan terör olaylarını kınayan ve 1 Kasım seçimlerine ilişkin kentin geleceğine yönelik yapılması gereken çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu..

Ali Erdoğan; "Uşak'a Cesaretli Vekiller Lazım"
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 07:22




CHP Uşak milletvekili adayı Ali Erdoğan, yaşanan terör olaylarını kınayan ve 1 Kasım seçimlerine ilişkin kentin geleceğine yönelik yapılması gereken çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu.
CHP Uşak’ın flaş milletvekili adayı Ali Erdoğan hafta sonu Ankara’da yaşanan terör olayını şiddetle kınayarak, biran önce bu olayın perde arkasında olanların bulunması ve hükümet tarafından kamuoyuna samimi açıklamaların yapılması gerektiğini dile getirdi. Seçim çalışmalarını buruk bir ortamda sürdürdüklerini söyleyen Ali Erdoğan; “Ülke genelinde yaşanan terör olayları artık kabul edilemez noktaya gelmiştir. 13 yıldır istikrarlı olduklarını savunun kişilerin 7 Haziran seçimlerimde iktidarı kaybetme korkusunun ardından yaşanan otorite boşluğu, ardı ardına gelen şehit haberleri ve terör örgütlerinin eylemleri vatandaşlarımızı endişeye sevk etmektedir. Ülkemizde maalesef güven ortamından söz etmek mümkün değildir. İktidar partisinin korku psikolojisi üzerine kurduğu oy toplama çalışmalarını inşallah 2 Kasım sabahı bitireceğiz. Ülkemizde yeniden güven ortamını kapsamlı şekilde inşa edeceğiz. Bu vesile ile başta teröre kurban verdiğimiz şehitlerimizi saygı ile anarken, Ankara’da yapılan hain saldırada hayatını kaybeden masum insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.
“UŞAK’A CESARETLİ VEKİLLER LAZIM”
CHP Uşak’tan milletvekili adayı olarak seçim sürecine farklı bir heyecan katan Ali Erdoğan, Uşak’ın il olmasından bugüne çıkarılan vekillerin çevre illerin politikacılarının gölgesinde kalarak Uşak için cesaretli adımları atamadıklarını öne sürdü. Ali Erdoğan; “Şehrimiz jeopolitik durumundan dolayı 3 vekil çıkarabilmekte. Ki çoğu zaman bu 3 vekil de farklı partiler adına Uşak’ın temsilcileri olmuştur. Seçim sonrası siyasi kimlikler bir kenara bırakılmadığından kent adına birlik sağlanamadığı için Uşak adına tek yumruk tek ses olunamamıştır. Seçim zamanı meydanlar, köyler, mahalleler gezilip vaatler verilmiştir, fakat seçim sonrası bu mecralara yeniden uğranmamıştır bile. Uşak’ın sorunlarını bilmek yeterli değildir. Sorunları çözecek projeleriniz ve tecrübenizde olmalı. Gerek belediye başkanlığı yaptığım dönemde, gerekse aktif siyasetten ayrı kaldığım zamanlarda Uşak’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dair önemli çalışmalarım oldu. Dolayısıyla Uşak genelinde şehrimiz adına yapılacak bir çok çalışmanın altyapısına hakim bir kişi olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin de tevazu göstermesi ile Uşak’ın vekili olmak için kolları sıvadım. Çevre illerimize baktığımızda bir Afyonkarahisar, Kütahya termal turizmle öne çıkarken, Denizli ve Manisa illeri sanayi anlamında dev adımlar atmıştır. Bu gelişmenin altında yatan faktör ise politikacıların güçlü lobileri ve kenttin aktörlerinin birlik, beraberliği sağlaması yatmaktadır. Biz CHP olarak kentimizde bu sinerjiyi oluşturacak güce ve tecrübeye sahibiz. Halkımızda 1 Kasım günü bu yetkiyi CHP’ye vermeyi uygun görürse her anlamda sağlam temeller üzerine yeni bir Uşak ve Türkiye’yi inşa etmeye hazırız. İnsan odaklı yapılan her çalışma olumlu sonuç verecektir. Buna inanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum