Reklam

Karşıyaka'dan Bilet Açıklaması

Türk Hava Yolları Euroleague C Grubu ilk maçında Barcelona Lassa ile karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka, maçın biletleri hakkında açıklama yaptı..

Karşıyaka'dan Bilet Açıklaması
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 08:12




Türk Hava Yolları Euroleague C Grubu ilk maçında Barcelona Lassa ile karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka, maçın biletleri hakkında açıklama yaptı.
Türk Hava Yolları Euroleague C Grubu ilk maçında 15 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da İspanya’nın Barcelona Lassa takım ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka’da şube yönetimi, bilet konusunda yazılı açıklama yaptı. İzmir ekibi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Euroleague C Grubu’nda perşembe günü saat 19.00’da yapacağı Barcelona Lassa maçı öncesi bilet konusunda hala anlam karmaşası yaşanmaktadır ve bu yüzden yeniden açıklama yapma gereği duyulmuştur. Taraftarlarımızın almış olduğu kombineler bu maçta geçerli olacaktır ve her ne olursa olsun çocuk dahi olsa biletsiz hiç kimse salona alınmayacaktır. Taraftarlarımızın kapıda sıkıntı yaşanmaması adına buna özellikle dikkat etmeleri gerekmektedir. 100 kişi kapasiteli protokol tribünü davetiyeleri ve akreditasyonları tükenmiştir. Yer olmadığından her hangi bir talepte bulunmak neticeyi değiştirmeyecektir. Protokol tribününe gelecek değerli konukların yanlarında eş, çocuk, akraba vb. getirmeleri sıkıntıya neden olacak ve içeriye kesinlikle alınmayacaktır. Arena’nın karşısındaki alanda inşası devam eden alışveriş merkezi salona giriş çıkışı olumsuz yönde etkilemektedir. Güvenlik birimleri maç gününde Arena önündeki yolu trafiğe kapatacaktır. Taraftarlarımızın salona sağlıklı giriş çıkış yapabilmesi için karşılaşmaya toplu taşım araçlarını kullanarak gelmeleri yoğunluğu önleyecektir. Taraftarlarımızın ve maça geleceklerin bu konulara dikkat etmesini önemle duyururuz."


YORUMLAR

  • 0 Yorum