AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, CHP’nin demokratik ortamdan faydalanarak değiştiğini umduklarını söyleyerek, “Ama CHP aynı CHP’ymiş. 1940’ların CHP’siymiş. Bir değişiklik olmamış” dedi..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün:
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 08:23




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, CHP’nin demokratik ortamdan faydalanarak değiştiğini umduklarını söyleyerek, “Ama CHP aynı CHP’ymiş. 1940’ların CHP’siymiş. Bir değişiklik olmamış” dedi.
AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Zonguldak ziyareti kapsamında AK Parti Devrek İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Partililer tarafından karşılanan Üstün, burada CHP’ye ağır eleştirilerde bulundu. AK Parti’nin “Haydi Bismillah” şarkısının yasaklanmasına ilişkin değerlendirmede bulunan Üstün, “Mevcut hukuka insan haklarına, demokrasiye aykırı bir talep aykırı bir karar. Bismillah, otururken, kalkarken, yerken içerken konuşurken Bismillah diyoruz. Bir şarkının içerisinde “Bismillah” geçti diye yasaklanabilir mi? Yasaklanamaz. Ama CHP demek ki aynı CHP’ymiş. Biz CHP’nin son 10 yılda bu demokratik ortamdan istifade ettiğini, faydalandığını ve değiştiğini umuyorduk. Ama CHP aynı CHP’ymiş. CHP 1940’ların CHP’siymiş. Hiçbir değişiklik olmamış. O bakımdan biz “Bismillah” diyoruz. İnşallah tekrar yollara düşeceğiz” diye konuştu.
‘1 KASIM’A KADAR UYKU HARAM OLSUN”
Ankara’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulunan Ayhan Sefer Üstün, Türkiye’nin istikrarını engellemek isteyenlerin olduğunu söyledi. Seçim sürecinde herkese ulaşacaklarını belirten Üstün, şöyle devam etti:
“Ankara’daki patlamada ölen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılara da Allah’tan şifa diliyoruz. Başbakanımızın talimatıyla biz yaralıları hastanede ziyaret ettik. Onlara geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. 1 Kasım seçimlerine giderken böyle bir saldırı ile karşı karşıya kalınmış olması ülkenin birliğine dirliğine ve istikrarına yönelik bir saldırı olduğuna yönelik hepimiz biliyoruz. Bu Türkiye’ye yapılmış bir saldırıdır. Türkiye istikrar kazanayım diye seçime gidiyor. Bu hainler; istikrar olmasın seçim sıkıntıya düşsün ve ardından hükümetler kurulamasın ve Türkiye eskiden olduğu gibi o istikrarsız günlere geri dönsün. Amaçları budur. İşte bu hainlerin kurduğu tuzakları boşa çıkartmak adına önümüzde iyi bir 15 günümüz var. 15 gün içerisinde bize uyumak dinlenmek haram olsun. İnşallah yollara düşelim. İyi bir sonuç alalım. Bütün dosta düşmana bu durumu gösterelim. Şimdi tam da halkımızın elinde mühür var ve nereye vuracağını biliyor. Sadece gideceğiz ellerini sıkacağız.”
AK PARTİ’NİN SEÇİM BİLDİRGESİ
AK Parti’nin seçim bildirgesinde her kesime ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Ayhan Sefer Üstün, açıklamalarını şöyle tamamladı:
“7 Haziran’da gezerken size şunu demişlerdir. ‘AK Parti bizi uzaya çıkarttı. Göktürk uydusunu uzaya çıkarttı. Üçüncü boğaz köprüsünü yaptı. Boğazın altından girip üstünden çıktınız. Devrek’te dağları deldiniz. Ama son seçimde sanki bize dokunan acaba bazı unsurları ihmal mi ettiniz’ diye sordular. İşte bu beyanname ile vatandaşımıza birebir dokunan ne kadar husus varsa bunları açıkladık. İşçisinden emeklisine, gencinden yaşlısına her kesime dokunabilecek ve onların hayatını daha da kolaylaştıracak taahhütnamelerde bulunduk. Bunu açıklarken de herhangi bir noter onayına ihtiyaç görmedik. Çünkü bizim sözümüz zaten senettir. Vatandaşlarımız bilirler ki AK Parti kolay kolay söz vermez. Ama AK Parti’lilerden bir tanesi bir söz verdiyse artık o yerine getirilecek anlamına gelir. O bakımdan Başbakanımızın vermiş olduğu taahhütler, arazide müthiş bir yankı buldu. Sevinçle karşılandı. Böyle bir ortamda seçime gidiyoruz. “
Üstün, teşkilat ziyaretinin ardından Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Üstün, Devrek ziyareti kapsamında muhtarlarla da bir araya gelecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum