MHP, Elazığ Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP, Elazığ milletvekili adaylarını tanıttı. MHP Elazığ milletvekili Yavuz Temizer, TBMM’nin 3 ay kapalı olmasına rağmen Elazığ’ın 41 meselesini kayıt altına aldıklarını vurguladı..

MHP, Elazığ Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 07:57




MHP, Elazığ milletvekili adaylarını tanıttı. MHP Elazığ milletvekili Yavuz Temizer, TBMM’nin 3 ay kapalı olmasına rağmen Elazığ’ın 41 meselesini kayıt altına aldıklarını vurguladı.
MHP Elazığ İl Başkanlığınca, aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa, İl Başkanı Abdulvahap Erdem, milletvekili adayları Yavuz Temizer, Mesut Aksan, Mehmet Karaca, Bedri Boran Ertem, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Murat Taşkın, TÜRKAV Elazığ İl Başkanı Nurhat Halisdemir ve çok sayıda partili katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Erdem, partisinin Türkiye’yi sahipsiz bırakmayacağını belirterek, “Vefa, cefa, deva ve feda hareketi olan Milliyetçi Hareket, Türk milleti için gözünü daldan budaktan esirgemeyecek son aşamada ihanetin belini kıracaktır. Hayal ufkumuzda sınır yoktur. Milliyetçi, ülkücü hareket olarak yenilgi kabul etmiyoruz. Bittiği yerden yeniden başlamak başlıca vasfımızdır. Aziz hatıraları altında kenetlendiğimiz şehitlere bir kez daha Rabbimden rahmet diliyorum. Maddi vücutlarının ufuklarımızdan çekilmeleri onlara duyduğumuz hasreti asla dindirmeyecektir. Feragat ve kahramanlık dolu anıları ebediyen unutulmayacaktır” dedi.
“1 KASIM’DAN SONRA TÜRKİYE NORMALLEŞECEK”
1’inci sıra milletvekili adayı Yavuz Temizer ise, 1 Kasım’da Türkiye’nin kurtuluşuna adım atılacağını belirterek, “Türkiye’yi ekonomik dar boğazdan kurtaracağız. Terör belasından kurtaracağız. Milliyetçi Hareket gelecek terörün başını, gövdesini ve kuyruğunu da ezecek. Farklı partileriz, siyasette rakibiz ama sonuçta bu memleketin insanlarıyız ve düşman değiliz. 1 Kasım’dan sonra Rabbimin izniyle Ankara’da işler rayına oturacak. MHP’li bir hükümetle Türkiye normalleşecek. MHP bu seçimde de gücünü artıracak ve Elazığ’a sahip çıkacak. Tek yapmamız gereken bu iğrenç tuzağı herkese anlatmak. Biz dün oy vermiş ya da vermemiş bütün memleket çocuklarına bu kirli planı anlatacağız. Dün oy verip de buğun şu ya da bu sebeple tereddüt yaşayan hemşehrilerimize bu tezgahı hatırlatacağız” diye konuştu.
“ELAZIĞ’IN HER MESELESİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Elazığ’ın teminatının MHP olduğunu anlatan Temizer, “Bunun için teşkilatın görev vermesini beklemenin bir anlamı yoktur. Zaman bekleyecek zaman değildir. Tezgah deşifre edilmiştir. Çözümü de bellidir. Herkes bu durumdan kendisine bir vazife çıkaracak ve kendi inisiyatifiyle harekete geçecektir. Ankara’da şu şöyle oldu, Elazığ’da bu böyle dedi diyerek kenara çekilmek bu aziz şehre yapılacak en büyük kötülüktür. Mevzu bahis Elazığ ise MHP’den başkası teferruattır. Elazığ bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da huzur ve kardeşlik şehri olarak kalacaktır. Bunun teminatı da MHP’dir. Şuna buna kızıp safları terk etmek yok. Elazığ’ı yarı yolda bırakmak yok. Kimin kimle hesabı varsa gelsin Yavuz Temizer’le görsün. 1 Kasım’a kadar hep birlikte ana yok, baba yok, evlat yok, durmak yok, yatmak yok çünkü başka Elazığ yok. Çünkü başka Türkiye yok. Hep birlikte çalışacağız inşallah. Biz bu şehre ne söz verdiysek durduk. Para için siyaset yapmıyoruz. ‘Milletvekili maaşını burs olarak dağıtacağız’ dedik, dağıttık. Helal hoş olsun memleket evlatlarına. ‘Telefonumuz hiç kapanmayacak her arayan ulaşacak’ dedik ve öyle de yaptık. ‘Elazığ’ın her meselesine sahip çıkacağız’ dedik. 3 aydır Meclis kapalı olmasına rağmen Elazığ’ın 41 tane meselesini Mecliste kayıt altına aldık.”
Program, adayların tanıtılmasının ardından sona erdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum