14 Yaşındaki Rabiya'dan 10 Gündür Haber Yok

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 gün önce, "Ben Manavgat'ta yaşamak istemiyorum" diyerek ortadan kaybolan 14 yaşındaki Rabiya'dan haber alınamıyor.

14 Yaşındaki Rabiya'dan 10 Gündür Haber Yok
Editör: Karamanca
12 Ekim 2015 - 12:45




Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 3 Ekim Cumartesi günü annesinin çalıştığı iş yerinden evlerine gitmek üzere ayrılan 75. Yıl Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Rabiya Çerçi’den (14) 10 gündür haber alınamıyor. Kızına bir türlü ulaşamayan anne Ümit Çerçi, ne olursa olsun kapısının kızına her zaman açık olduğunu belirterek, “1.5 yıl önce İstanbul’dan gelerek Manavgat’a yerleştik. Kızım Rabiya 5 kardeşin en küçüğü. 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu son sınıfta okuyor. Herhangi bir kötü alışkanlığına bugüne kadar rastlamadım. İçine kapanık bir çocuk olduğu için okulda fazla arkadaşı yok. Zamanının büyük kısmını evde geçiriyordu. Herhangi bir sağlık sorunu, aile olarak ta kimse ile husumetimiz bulunmuyor” dedi. 
Kızının son zamanlarda biraz hırçınlaştığını ve sürekli "Ben Manavgat’ta yaşamak istemiyorum. İstanbul’a dönelim" şeklinde sözler sarf ettiğini belirten Ümit Çerçi, “Cumartesi günü yanıma geldi ve 13.00 gibi eve doğru gitti. 1 saat kadar sonra kendisini aradığımda telefonu cevap vermedi, o günden bu yana da telefonu kapalı. Babasının yanına İstanbul’a gitmiş olsaydı babası kesinlikle haberdar ederdi. Kızımı görenlerin insaniyet namına polise veya 0538 071 6074 numaralı telefondan bana ulaşmalarını rica ediyorum” dedi.
Kızı Rabiya’ya seslenen Ümit Çerçi, “Her ne olursa olsun biz bir aileyiz ve evimizin kapısı sana her zaman açık, seni çok seviyor ve özlüyoruz. Kızım bir hırçınlık ile ne hata yaptıysan hiç önemli değil, seni evimizde bekliyoruz” diye konuştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum