Reklam

Bakanlardan Patlama ile ilgili Açıklama

Ankara'da meydana gelen patlamada 86 kişi hayatını kaybetti 186 kişi ise yaralandı.

Bakanlardan Patlama ile ilgili Açıklama
Editör: Karamanca
10 Ekim 2015 - 12:47




İçişleri Bakanı Selami Altınok, Adalet Bakanı Kenan İpek ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, tren garı önünde meydana gelen patlamalara ilişkin ortak basın toplantısı düzenliyor...
İçişleri Bakanı Selami Altınok:
Bu terör eylemi milletimize ve Türk demokrasisine yapılan bir eylemdir. Ölenlere rahmet diliyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Gerek olayın olduğu yerde gerekse Sıhhiye’de gerekli önlemler alınmıştı. Maalesef acımız büyük. Sayın Başbakanımız da gerekli açıklamaları yapacaktır. Çalışmalar devam ediyor.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu:
İnsanlarımız katlederek öldüren hain bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. Haince ve profesyonelce bir saldırıda bulunuldu. Sağlık Bakanlığı olarak saat 11’de olay yerinde 21 ambulansımız olay yerine ulaşmıştır. Barış mitingi olduğu için olay yerinde 4 ambulansımız mevcuttu ve gereken müdahaleyi yapmıştır. Hastanelerimize yoğun bir şekilde ekipler hızla gelmiştir.
Şu anda hastanelerimizde 186 kişi geldi. 86 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kayıplarımızın artmasından korkuyoruz. Yaralılarımızın hayata tutunmasını temenni ediyorum. Kan ihtiyacımız yoktur.


YORUMLAR

  • 0 Yorum