Karaman'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Karaman Valisi Murat Koca, “FATİH Projesi” kapsamında

Karaman'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı
Editör: Karamanca
09 Ekim 2015 - 13:15




Karaman Valisi Murat Koca, “FATİH Projesi” kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtımı programına katıldı.

Yunus Kent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programa, Vali Murat Koca’nın yanı sıra AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çevik, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından FATİH projesi ve bu projenin en önemli bileşeni olan EBA (Eğitimde Bilişim Ağı) hakkında bilgiler verdi.

Proje kapsamında Vali Murat Koca ve protokol üyeleri öğrencilere tablet bilgisayarlarını dağıttı. Tablet bilgisayar dağıtımının ardından Vali Koca ve beraberindekiler EBA portalını sınıfta uygulamalı olarak inceleyerek öğretmenlerden portal hakkında bilgi aldılar. Program, okul idarecileri ve öğretmenler ile bir süre geçen sohbetin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum