'HDP Gençler Üzerinden Kirli Siyaset Yapıyor'

Lütfi Elvan, HDP’nin yoğun bir şekilde gençler üzerinden kirli bir siyaset yapmaya çalıştığını belirterek, “Vatanını, milletini seven çocukları kandırmaya çalışıyor. Bugün bana, 'Seni burada çalıştırmayız' dediler. Fakat biz çalışmalarımıza devam ettik, devam edeceğiz. Bu tür gençlerimize sahip çıkacağız” dedi.

'HDP Gençler Üzerinden Kirli Siyaset Yapıyor'
Editör: Karamanca
09 Ekim 2015 - 11:35




Eski Bakan ve AK Parti Mersin 1. sıra milletvekili adayı Elvan, kentteki seçim çalışmalarına devam ediyor. Elvan, bu kapsamda, AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları'nın Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlediği "Gençlik Buluşması" programına katıldı. Elvan'a, AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve AK Parti Mersin Milletvekili Mustafa Mustafa Gültak da eşlik etti.
“‘SENİ BURADA ÇALIŞTIRMAYIZ’ DEDİLER. BİZ DE DEVAM ETTİK”
Toplantıda yaptığı konuşmada, gençler üzerinden muhalefet partilerine yüklenen Elvan, partililerden gençlere sahip çıkmalarını istedi. Her zaman gençlerin yanında olduklarını belirten Elvan, 1 Kasım'a kadar Mersin'de girilmedik sokak bırakmayacaklarını söyledi. Konuşmasında, dün İstiklal Caddesi’nde esnaf gezisi sırasında Halkevleri üyesi iki gencin kendisine yönelik protestosuna değinen Elvan, tatlıcıda tatlı dağıtırken gençlerin kendisine söylediği sözleri anımsatarak, “Bize şunu söylüyorlar, 'Buralar bizim kurtarılmış bölgelerimiz. Buralara bunlar giremez' diyorlar. Bugün kendim bizzat yaşadım. Bana, 'Seni burada çalıştırmayız' dediler. Fakat biz çalışmalarımıza devam ettik, devam edeceğiz" diye konuştu.
“ÇEKİNMEDEN, KORKMADAN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
1 Kasım seçimlerine kadar yeni gençleri AK Parti'nin kadrolarına katmak için çalışmalarını hızla sürdüreceklerini vurgulayan Elvan, özellikle merkez ilçeler Akdeniz, Mezitli, Yenişehir ve Toroslar'daki seçim çalışmalarında en önde gençlerle birlikte yürüyeceğini ifade etti. Elvan, "Mersin'in tüm ilçelerinde çekinmeden, korkmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve tüm Mersin'in AK Parti'nin siyasi gücünü görmesini sağlayacağız. 1 Kasım akşamı hep birlikte Allah'ın izniyle zaferimizi kutlayacağız" ifadelerini kullandı.
“HDP, GENÇLER ÜZERİNDEN KİRLİ SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYOR”
Elvan, başta HDP olmak üzere CHP ve MHP’yi de gençlere yönelik siyasetleri üzerinden eleştirdi. Elvan, HDP’nin gençleri kandırmaya çalıştığını, MHP’nin milliyetçiliği kullandığını, CHP’nin ise hayal dünyasında yaşadığını söyledi. Partililerden, gençlere sahip çıkmalarını isteyen Elvan, “Özellikle HDP, yoğun bir şekilde gençlik teşkilatlarıyla birlikte, temiz, pırıl pırıl gençlerimizin üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Vatanını, milletini seven çocukları kandırmaya çalışıyor. Onlara karşı dikkatli olup, bu tür gençlerimize sahip çıkacağız. Özellikle teşkilatımız dışında olan ülkenin birliği ve bütünlüğü için çalışmak isteyen gençlerimize kucak açacağız” şeklinde konuştu.
Mersin’in bazı ilçelerinde ağırlıklı olarak MHP'li gençler olduğunu dile getiren Elvan, şöyle devam etti:
“Milliyetçilik lafla olmaz. Milliyetçilik aş, iş üretmekle olur. Çalışarak milliyetçilik olur. Onlara, 'Bugüne kadar ne yaptı sizin partiniz? Koalisyon kurmak istedik ona bile yanaşmadı. Hükümet kurmaktan korkan bir parti nasıl iktidar olacak? Böyle bir parti olur mu?' Bunu soracaksınız. O gençleri de alabildiğiniz kadar içinize alacaksınız. Cumhuriyet Halk Partisi'nden bahsetmek bile istemiyorum. Onların bir hayal dünyası var, o dünyada yaşıyorlar. Onun için CHP'li gençleri de kolay bir şekilde kendi yanımıza alabilir ve AK Partimizin neler yaptığını ve yapacağını anlatabilirsiniz.”
“ŞER ODAKLARI AK PARTİ'Yİ YIKMAK İÇİN HAREKET EDİYORLAR”
İl Başkanı Taşpınar ise gençlerden 1 Kasım'a kadar durmadan çalışma sözü aldı. 1 Kasım seçimlerinin, Türkiye ve AK Parti’nin geleceği için çok önem arz ettiğini kaydeden Taşpınar, "Bütün şer odakları AK Parti'yi yıkmak için hareket ediyorlar. Ülkeyi yönetmek için değil, AK Parti’nin önünü kesmek adına ittifaklar oluşturdular. O yüzden 1 Kasım, memleketimizin ve milletimizin istikrarı için çok önemlidir. Ülkemizin bekası ve çocuklarımızın geleceği için bu seçimler çok önemlidir. 2019 yılında 3 seçimi bir yıla sığdırmış olacağız. 2019 yılında başarılı çıkmamız 1 Kasım seçimlerine bağlıdır ve Allah’ın izniyle de bu seçimde başarılı çıkacağız. 1 Kasım'a kadar il teşkilatımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle ve adaylarımızla birlikte durmadan, ara vermeden ve korkmadan çalışıp Allah'ın izniyle büyük bir zafer kazanacağız" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum