Ali Çiftçi, Milli Görüşsüz Çözüm Olmaz

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Ali Çiftçi; “Koalisyon görüşmelerinin yalandan

Ali Çiftçi, Milli Görüşsüz Çözüm Olmaz
Editör: Karamanca
09 Ekim 2015 - 09:01




Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Ali Çiftçi; “Koalisyon görüşmelerinin yalandan yapıldığını, ülke sorunlarına çare üretemeyeceklerini bildikleri için koalisyon istemediklerini, Saadet Partisiz çözüm olamayacağını” söyledi

7 Haziran’da bir seçim yapıldığını ve seçmenin hiçbir partiye tek başına hükümet yetkisi vermediğini söyleyen Çiftçi, ‘’Halkımız koalisyon kurun dedi, Maalesef başta AK Parti olmak üzere ve meclisteki muhalefet istikşafi sürecinde tiyatro oynadılar. Koalisyon kurulmaması için yalandan çalışmalar yürüttüler’’ dedi.

1 Kasım seçiminin 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonuca saygısızlık olduğunun altını çizen Saadet Partisi Karaman milletvekili adayı Ali çiftçi,

‘’Zaten koalisyon kursalar da kurmasalar da insanımızın sorunlarını çözecek yetenekleri yok. Yapabildikleri tek şey dışarıdan ne dayatılırsa o tatbik ediliyor. Sıcak paraya dayanan ekonomimiz var, bu da ilk başlarda yalancı baharı getirir, sonrasında önü alınamayacak şiddetli kışı getirir. Borcu borçla kapatıyoruz. Sürekli borçlanıyoruz. Unutmayalım ki; Osmanlı’nın yıkılışının ana nedenlerinden bir tanesi borçlardır.

Merhum Erbakan Hocamızın şu sözünü hatırlatmak isteriz; ‘iki çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez’ . Milletimiz koalisyon demesine rağmen, koalisyondan kaçmalarının en büyük nedeni, birbirlerinden hiçbir farklarının olmaması ve ülke sorunlarına çare üretemeyeceklerini bildikleri içindir.

O halde, Milli Görüşsüz, Saadet Partisiz hiçbir çözüm olamayacağı açıktır. Bizim geçmiş tecrübelerimiz var. 54. Hükümet ve onun Efsane Başbakanı Erbakan herkesin dilindedir. 54. Hükümette olduğu gibi başarılı hizmetlerin formülleri Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisindedir.

Onun için; hangi hükümet gelirse gelsin, Milli Görüşün, Saadet Partisi’nin dışında çözüm olmaz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum