Bozdağ'dan Oy Kullanın Çağrısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Dünyanın neresinde yaşarsak yaşayalım orada sandığa gidelim oylarımızı kullanalım Türkiye’yi, kimin yöneteceğine Türkiye’de kimin muhalefet olacağına dair kararımızı verelim. Türkiye’nin yönetimine böylelikle katılalım” dedi.

Bozdağ'dan Oy Kullanın Çağrısı
Editör: Karamanca
08 Ekim 2015 - 09:02




Seçim çalışmaları için memleketi Yozgat’ta esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ, Bugün 1 Kasım 2015 seçimleri için yurt dışında yaşayan vatandaşların oy kullanmaya başladığını belirterek, “8 Ekim’de yurt dışındaki vatandaşlarımız gümrük kapılarında giriş çıkış sırasında ve yurt dışı temsilciklerimizde oy kullanma imkanları olacaktır. Şimdiden kullanılan oyların hayırlı olmasını sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yurt dışında yaşayan bütün vatandaşlarımıza buradan seçime katılımlarını Türkiye’nin yönetimine dair kanaatlerini sandığa yansıtmalarını özellikle rica ediyorum” dedi.
“ Dünyanın neresinde yaşarsak yaşayalım orada sandığa gidelim oylarımızı kullanalım” diyen Bozdağ, "Türkiye’yi, kimin yöneteceğine Türkiye’de kimin muhalefet olacağına dair kararımızı verelim. Türkiye’nin yönetimine böylelikle katılalım. Yurt dışından değişik nedenlerle Türkiye’ye gelen vatandaşlarımızda gümrük kapılarında oy kullanabilirler. Eskiden gümrük kapılarında oy kullanmak için ya Türkiye dışına çıkış yapmak gerekiyordu ya da Türkiye’ye giriş yapmak gerekiyordu. Yasa değişikliği yapıldı. Bu zorunluluk ortadan kaldırıldı. Şu anda gümrük kapısında oy kullanmak için yurt dışına çıkış gereği yok. Yurda giriş gereği de yok sadece gümrük kapısına gelerek vatandaşımız oyunu kullanıp geri gidebilir. Türkiye içerisinde ise izine gelmişse gümrük kapsında gidip oyunu kullanır ve tekrar Türkiye’deki işine devam edebilir. Böylesi bir kolaylıkla onlara sağlanmış durumdadır . Ben tekrar bütün vatandaşlarımızı yurt dışı temsilciliklerinde ve gümrük kapılarında oy kullanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum