Akıllı Vezne Devlet Hastanesi'nde

Karaman Belediyesi, vatandaşlara 7/24 ödeme kolaylığı sağlayan akıllı

Akıllı Vezne Devlet Hastanesi'nde
Editör: Karamanca
08 Ekim 2015 - 08:22




Karaman Belediyesi, vatandaşlara 7/24 ödeme kolaylığı sağlayan akıllı vezne sisteminin üçüncüsünü Karaman Devlet Hastanesi bahçesinde hizmete sundu. Akıllı vezne sayesinde aboneler, emlak vergisinden su faturası ödemeye kadar tüm belediye işlemlerini yapabiliyor.
    Akıllı vezne sistemi (AVS) vatandaşlara, belediyeye ait su borcu, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan-reklam ücretlerinin yanı sıra ve akıllı su sayaçlarına yükleme olanağı sağlıyor.  Vatandaşlar akıllı veznede kimlik numaraları, sicil numaralarını veya abonelik bilgilerini girerek ister kredi kartı, isterse nakit olarak belediyeye ait tüm ödemelerini bu sistem üzerinden yatırıp para üstünü de alabiliyorlar.
    Akıllı vezne sisteminin vatandaşlara büyük kolaylık sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Karaman Belediyesi olarak hizmete sunduğumuz bu sistem sayesinde; vatandaşlarımız belediye binasına gelmeden 7 gün 24 saat belediyemize ait olan bütün borçlarını rahatlıkla ödeyebiliyorlar. Ayrıca akıllı su sayaçlarına kredi yüklemesini de bu akıllı veznelerden hızlı ve kolay bir şekilde yapabiliyorlar. İlkini belediye binamızın doğu kapısında faaliyete geçirdiğimiz bu sistem ikincisi Cumhuriyet parkında, şimdi de Karaman Devlet Hastanesi bahçesinde hizmete başladı. İlerleyen zamanlarda bu kolaylığı şehrin genelinde yaygınlaştırmayı planlıyoruz" dedi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum