Ak Parti Kadın Kolları Mahalle Başkanları İle Bir Araya Geldi

AK Kadınlar cumartesi günü yapmış oldukları toplantıda

Ak Parti Kadın Kolları Mahalle Başkanları İle Bir Araya Geldi
Editör: Karamanca
06 Ekim 2015 - 12:24




AK Kadınlar cumartesi günü yapmış oldukları toplantıda Ak Parti Seçim şarkısı “Haydi Bismillah”in sözlerini aratmadı.

Toplantı Karaman AK Parti Binasında Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy Başkanlığında gerçekleştirildi.

Mahalle başkanları ile bir araya gelen Başkan Ümit Gülin Göksoy ve yönetimi toplantıya gül kokulu tesbih hediyesi ve gül suyu kolonyası ikramıyla başladı. Toplantıda secim çalışmaları ile ilgili konuşma yapan Başkan Göksoy:

“Önümüzde önemli bir seçim var ve bu seçimlere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin gelişmesinde, çağdaşlaşmasında biz kadınların aktif olarak siyasette yer almasının büyük önemi var. Bu önemli görevin Karamanlı hanımlar olarak hep birlikte üstesinden geldik ve geleceğiz.

Bu sorumluluk bilinci ile daha refah bir Türkiye için, eşitlik için, adalet için, yılmadan, yorulmadan ak yarınlar için gayretle çalışacağız. Kadın kollarımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımızla birlikte özveri içerisinde, samimi bir gayretle çalışacağız.

Ben biliyorum ki kadınlar yüreklerinde hissedince yapamayacakları hiçbir şey yoktur. Biz bu işin önemini yüreğimizde hissederek önümüzdeki bu seçim sürecinde açılmadık kapı dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Seçimlerde Ak Parti’nin Karaman genelinde en iyi yere gelebilmesi için canla başla çalışacağız. Öyleyse Karaman için Türkiye için Haydi Bismillah“ dedi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da AK Parti Kadın Kolları toplantısına katılarak Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında Kadın Kolları yönetim üyelerini ve mahalle başkanlarını bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “Sayısız hizmeti Karaman’ımıza kazandırdık. Bu hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatmak için üzerimize düşen çalışmaları hep birlikte yapmamız gerekiyor. AK Belediyecilik olarak bizim dönemimizde memleketimizin mahrum bırakıldığı hizmetleri biz ürettik üretmeye de devam edeceğiz. Bu süreçten sonrada Karaman’ımızda AK Partili bir Belediyecilikle yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy: “Sayısız hizmeti Karaman’ımıza kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizde seçimlerden önce ne söz verdiyse tek tek yerine getirdi. Mahalle temsilcileri olarak mahallelerimizden her zaman güzel sözler duyuyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan ile Karaman’da sorunlar çözüme kavuşuyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum