Ak Parti SKM'den Basınla Buluşma Programı

Ak Parti Karaman teşkilatı, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından

Ak Parti SKM'den Basınla Buluşma Programı
Editör: Karamanca
06 Ekim 2015 - 12:12




Ak Parti Karaman teşkilatı, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından basınla buluşma adı ile düzenlenen kahvaltıda seçim çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Kahvaltı programına il başkanı Nazmi Ünlü, Merkez ilçe başkanı Ahmet Akça, Belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan, Milletvekili adayları Recep Şeker, Recep konuk, il genel meclisi başkanı Celalettin Güngörer ve partililer katıldı. Koalisyon süreci hakkında bilgi veren il başkanı Nazmi Ünlü, muhalefet partilerinin türlü bahaneler üreterek hükümet kurma çalışmalarında beklenilen performansı gösteremediğini belirtti.

 

Çok Çalışacağız

 

Ülkenin yaşanan süreçte çok şey kaybettiğini söyleyen Ünlü konuşmasında; ‘’Koalisyon sürecinde belki son beş yıllık kazanımlarımızı kaybettik. Dolar üç binleri geçmeye başladı, yatırımcı artık ülkemizden kaçmaya başlamış. Neden? Maalesef istikrarı olmayan ülkelerde yatırım olmaz. Onun için çok çalışacağız, çok çalışmamız gerek. Karaman Ak Parti teşkilatı olarak önceki seçimde gerçekten çok yorucu kampanyalar yürüttük. İl başkanlığımız, merkez ilçe teşkilatımız kadın ve gençlik kollarımızın yanı sıra adaylarımızla birlikte öyle güzel kampanyalar yaptık ki neticeyi ilimizde güzel bir şekilde aldık.

Hep birlikte çalışmanın meyvelerini gördüğümüzden bundan sonra da yine hep birlikte olmaya ve çalışmaya özen göstereceğiz. Zamanın kısa olmasından dolayı salon toplantıları, STK’larla görüşmeler ve tabi ki köy, belde ziyaretlerimiz süratle yapılacak. Şunu özellikle belirtmek istiyorum biz birlik siyaseti yapıyoruz, biz asla kimselerle uğraşmayacağız. Asla kişilerle uğraşmayacağız, biz seçim beyannamemiz çerçevesinde çalışmalar yapacağız. Biliyorsunuz partimizin hayali olmayan gerçek projeleri üzerinden yolumuza devam edeceğiz.’’ Dedi.

 

Yanlış ve Hatalar Analiz Edildi

 

İl başkanı Nazmi Ünlü’den sonra konuşan milletvekili adayı Recep Şeker, 7 haziran seçimlerinin meyvesini en güzel şekilde iki milletvekili çıkartarak aldıklarını söyledi. Şeker konuşmasında; ‘’Karaman’da Ak Parti gerçekten kendisini doğru anlatmayı başarabildi. Gittiği yerlerde Karaman ve ülkeye dair yapacaklarını net bir ifadeyle anlatmayı sağladı. Ve halkımız da bunu güzel bir şekilde sandığa yansıttı. Bizler haziran seçimlerinin sonuçları doğrultusunda nerelerde eksiklikler yaptık, hata yaptığımız noktalar gibi çalışmalar yaptık. İşte netice olarak seçim beyannamemiz bu analizlerin sonucu olarak ortaya çıktı. Bu üç aylık çalışma, gelinen süreç itibariyle Türkiye’nin hayrına olacak, Ak Parti kendi yanlış ve hatalarını objektif bir bakış açısıyla inceleyerek inşallah pozitif bir şekle girmesi için elinden geleni sergilemiştir. ‘’dedi.

Programda son olarak konuşan milletvekili adayı Recep Konuk serbest bölge ve gıda vadisi projeleri hakkında bilgiler verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum