Özel Sporcular Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve sporcular Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti

Özel Sporcular Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 09:00




Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve sporcular Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenecek Özel Sporcular Futbol ve Voleybol Şampiyonaları için Samsun’a gelen sporcular Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etiler. Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve sporcuların, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a yaptığı ziyarette Gençlik ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt da hazır bulundu. Ziyaret esnasında gençler ile Başkan Yılmaz’ın şakalaşması oldukça renkli görüntülerin ortaya çıkmasına sahne oldu. Başkanlık makamında sıcak bir atmosferde geçen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.

AYDIN: "YAKLAŞIK 150 BİN LİRALIK KONAKLAMA MASRAFIMIZ KARŞILANDI"
Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen 500 sporcuyla Samsun’da bulunduklarını söyleyen Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, "Kapalı kapılar ardında kalan bu güzel kardeşlerimiz artık kapalı kapılar ardından çıkıp spor yapmaktadırlar. Hiçbir eksiği olmayan engelliler ülkemizde son on yılda altın çağını yaşıyor. Samsun’da çok iyi karşılandık. Bugün de burada Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Sağolsun Başkanımız sporcularımızın yaklaşık 150 bin liralık konaklama masrafını karşıladı. Bu da buradan inşallah Türkiye’ye örnek olacaktır" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum