Ato Başkanı Bezci, Otobüs Faciasında Ölenler İçin Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Dikimevi’nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 12 kişinin acısının tüm ülkeyi derinden etkilediğini belirterek, “Bu talihsiz kazada ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi

Ato Başkanı Bezci, Otobüs Faciasında Ölenler İçin Başsağlığı Mesajı Yayımladı
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 08:30




Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Dikimevi’nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 12 kişinin acısının tüm ülkeyi derinden etkilediğini belirterek, “Bu talihsiz kazada ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.
Bezci, belediye otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Dikimevi’nde otobüs durağına çarparak, durakta bekleyen 12 kişinin ölmesine, 7 kişinin de yaralanmasına neden olduğu kazaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Ankara’nın merkezinde böyle talihsiz bir kazanın yaşanmasının kendilerini üzüntüye boğduğunu kaydeden Bezci, “Terör saldırılarıyla yüreğimizin yandığı bu günlerde yaşanan talihsiz kaza acımızı katmerledi” dedi.
Trafik kazalarının da terör bilançosu benzeri sonuçlar doğurduğuna dikkat çeken Bezci, “Olayla ilgili araştırmalar devam edecek. Kazanın nedenleri elbette belirlenecektir. Ancak trafik konusunda denetimlerin sıklaştırılması gerektiği bu vesileyle bir kez daha görülmüş oldu" dedi.
Böyle bir acının tekrar yaşanmamasını dileyen Bezci, kazada ölenlerin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum