Binali Yıldırım Şehit Ailesini Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristlerce şehit edilen Uzman Çavuş Sinan Uçan’ın İzmir’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Binali Yıldırım Şehit Ailesini Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 07:10




AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristlerce şehit edilen Uzman Çavuş Sinan Uçan’ın İzmir’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Bugün sabah, göreve gitmek üzere evinden çıkarken terör örgütü PKK tarafından saldırı sonucu, Silvan Taktik Jandarma Komutanlığında görevli olan Uzman Çavuş Sinan Uçan şehit olmuştu. AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım ve İzmir Valisi Mustafa Toprak, şehidin İzmir’in Gaziemir ilçesinde yaşayan babası Celalettin ve annesi Türkan Uçan’ı ziyaret etti. Anne ve babaya başsağlığı dileyen Binali Yıldırım, çıkışta bir açıklama yaptı. Terör örgütünün yine bir kahpelik yaptığını belirten Yıldırım, ’’PKK terör örgütü, sabah görevlerine gitmekte olan 2 tane askerimizi kahpece şehit etti. Acımız büyük, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerinin acısını paylaşıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Az önce Beytülşebap’ta da bir askerimizin şehit olduğu haberi geldi. Bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne, milletin kardeşliğine kasteden terör örgütüne gereken ne ise yapılacak. Sonuna kadar bu mücadele devam edecek. Ta ki milletimiz huzur içinde, barış içinde, kardeşlik içinde rahat yaşayınca ve nefes alıncaya kadar. Bir kez daha terör örgütünün samimi olmadığı, terör örgütünü arkasına alan siyasilerin samimi olmadığı ayan beyan ortaya çıkmıştır’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum