Esenlik Kazandırmaya Devam Ediyor

Kahramanmaraş, Elbistan ve Gölbaşı süpermarket şubelerini kapsayan kampanyanın ilk çekilişi Esenlik Kahramanmaraş 12 Şubat Şubesi önünde yapıldı

Esenlik Kazandırmaya Devam Ediyor
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 07:00




Kahramanmaraş, Elbistan ve Gölbaşı süpermarket şubelerini kapsayan kampanyanın ilk çekilişi Esenlik Kahramanmaraş 12 Şubat Şubesi önünde yapıldı. 1 adet otomobil ile birlikte 21 adet farklı hediyenin talihlileri gerçekleştirilen çekiliş ile belirlendi.
Esenlik’in kazandığını müşterisiyle paylaştığını söyleyen Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, “1990 yılında kurulan şirketimiz bin 850 çalışanı ile çok güçlü bir aile. Bizler şirket olarak müşterisine en iyisini, en güzelini, en kalitelisini sunmanın gayreti ve 5 yıldır bölge halkına hizmet etmenin gururu içerisindeyiz. Bu süre içerisinde 600 adet hediyeyi sizlere dağıtmamız kazandığımızı sizlerle paylaşmamız anlamına gelmektedir. Bizler paylaşmayı amaç edindik. Kanaatle elde ettiğimiz karı sizlerle paylaşmak en önceliğimizdir. Paylaşımcı mantığımızı diğer kampanyalarda sürdürmek istiyoruz. Esenlik her gün daha güzel günlere doğru ilerlemektedir. Marketlerimiz bir taraftan bölgeselleşirken, diğer taraftan markalarımızı kurumsallaştırmaya devam ediyoruz. Esenlik Malatya’nın önemli bir kurumu. Bölge halkına bugün bir adet otomobil olmak üzere 21 adet hediye dağıtacağız. Bu çekilişin müşterilerimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.
Otomobil talihlisini belirlemek üzere torbalardan top çeken Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce, “Bu tür kampanyalar düzenledikleri için şirket yetkililerimize teşekkür ediyorum. Esenlik, kurumumuz ile birlikte çalışmalar yürüterek ilimizin istihdamına katkılar sağlamakta. Bizden kazandığını tekrar bizler ile paylaşan bu saygın kuruluşa çalışma hayatında başarılar diliyorum. Bu etkinliklerin devamını talep ediyor, kampanyanın ilimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
20 TL alışveriş karşılığı 85 bin adet hediye kuponunun satıldığı ilk kampanyada 1 adet otomobil ile birlikte 4’er adet buzdolabı, led tv, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge, bisiklet kazanan talihliler yapılan çekiliş ile belirlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum