Reklam

Huzurevi Sakinlerinden Vali Tuna'ya Ziyaret

Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle düzenlenen program kapsamında Maide Bolel ve Safiye Gönül Bayar Huzurevi sakinleri, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti

Huzurevi Sakinlerinden Vali Tuna'ya Ziyaret
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 05:59




Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle düzenlenen program kapsamında Maide Bolel ve Safiye Gönül Bayar Huzurevi sakinleri, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın da hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, hayat tecrübeleri ve geçmişten günümüze tanıklık ettikleri değerler ile gençlerimize yol gösteren yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. Eskişehir’de yaşlılarımıza yönelik 3 resmi ve 3 özel huzurevi bulunmakta olduğunu kaydeden Vali Tuna, kapasite arttırımı için de bir ek bina yapımının Eskişehir Valiliğince BEBKA projesi kapsamında olduğunu; bir huzurevinin açılış sürecinin de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. "Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesli yetiştiren sizler, bizim baş tacımızsınız" diyen Vali Tuna, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi için ana ve babaya büyük görevler düştüğünü bildirdi. "Yaşlılara Saygı Haftası"münasebetiyle kendisini ziyaret eden huzurevi sakinlerine teşekkür eden Vali Tuna, devletin bütün imkanlarını kullanarak yaşlıların sıkıntı çekmemesi için gecegündüz çalıştığını söyledi.

"YAŞLANDIRMAYI SPOR GECİKTİRİYOR"
Vücudun zinde kalması ve yaşlandırmayı geciktirmenin en önemli unsurlarından birinin spor olduğunu aktaran Vali Tuna, doğal beslenmeye de dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Yaşlılara her zaman saygı duyulması gerektiğini ifade eden Vali Tuna, "İnsanlar zaman geçtikçe yaşlandığının farkında değiller" dedi.
Ziyaretin sonunda Safiye Gönül Bayar Huzurevi sakinleri Vali Tuna’ya huzurevinin el işi atölyesinde yapılan yağlı boya tabloyu hediye etti. Vali Tuna’da günün anısına huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum