Reklam

Meslektaşları Ahmet Hakan'ı Ziyaret Etti

Dün gece evinin önünde saldırıya uğrayan gazeteci Ahmet Hakan’ı meslektaşları Cüneyt Özdemir, Hasan Cemal ve Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ziyaret etti

Meslektaşları Ahmet Hakan'ı Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 05:00




Dün gece evinin önünde saldırıya uğrayan gazeteci Ahmet Hakan’ı meslektaşları Cüneyt Özdemir, Hasan Cemal ve Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ziyaret etti.
Dün gece evinin önünde saldırıya uğrayan gazeteci Ahmet Hakan’ı meslektaşları yalnız bırakmadı. Şişli Nişantaşı’ndaki evinde ziyaret eden meslektaşları ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Hasan Cemal Ahmet Hakan’ın "Yılmak yok, yola devam" mesajı paylaştı.
Ahmet Hakan’ın durumu ile ilgili bilgi veren Cemal, "Kendisinin ağrıları var. Çünkü burnu kırık, kırık kaburgaları var. Burnundan dolayı muhtemelen yarın ameliyat olacak" diye konuştu.
Gazetecilerin , "Olayla ilgili size nasıl geliştiğine dair bir şeyler söyledi mi?" şeklindeki sorusuna Hasan Cemal "Bu saldırganların arabası Hürriyet Gazetesi’nin oradan çıkıyor, plakası tespit ediliyor. Ve aynı araba buraya kadar geliyor. Arabadan iner inmez 3 kişinin saldırısına uğradığını ve ne olduğunu anlayamadan bir hayli tartaklandığını söyledi " şeklinde yanıt verdi.
Hasan Cemal’in ardından gazeteci Cüneyt Özdemir ve Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ziyarette bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum