Reklam

Dinar Depreminde Hayatını Kaybedenler Anıldı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Dinar YazarlarŞairler Kültür Derneği tarafından 1 Ekim 1995 Dinar Depremi’nin 20

Dinar Depreminde Hayatını Kaybedenler Anıldı
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 04:00




Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Dinar YazarlarŞairler Kültür Derneği tarafından 1 Ekim 1995 Dinar Depremi’nin 20. yılı sebebiyle Dinar Deprem Şehitlerini Anma programı yapıldı.
Dinar Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programın açılış konuşması, Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği Başkanı Yaşar Sağlam tarafından yapıldı. Gerçekleşen anma programında Dinarlı YazarlarŞairler kendi yazmış oldukları şiirleri okudular. Şiirlerin okunmasının ardından salondaki seyircilere 1 Ekim 1995 Depreminde Dinarlıların yaşadıklarını hatırlamak için kısa videolar izletildi. İzlenimin ardından hep birlikte depremde ölenler için dualar edildi.
Buradaki programın ardından Dinar Merkez Ulu Camii’nde depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu ve Dinar Belediyesi tarafından vatandaşlara helva dağıtıldı.
Dinar Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından düzenlenen programa; Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Ticaret Sanayi Odası Başkanı A. Hakan Uyan, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, mahalle muhtarları, Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seydi Özkurt, Yazarlar ve Şairler Derneği üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum