Ak Parti'li Erürker, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Nazilli Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı

Ak Parti'li Erürker, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 03:59




AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Nazilli Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi’nde yaşayan yaşlıları 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde ziyaret etti. Sürpriz misafirlerini şaşkınlık ve sevinçle karşılayan huzurevi sakinleri AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erüerker’in ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirdiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret esnasında, huzurevi sakinleri insanlar tarafından daha çok hatırlanmak ve ziyaret edilmek istediklerini dile getirirken AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar ERÜRKER, huzurevi sakinlerine birer kırmızı karanfil verdi.
Nazilli Huzurevi ziyareti esnasında açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, tüm dünya yaşlılarının 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. “Nazilli’de huzurevimizi ziyaret ederek velinimetimiz olan büyüklerimizin ellerini öptük” diyen Erürker, şunları söyledi: “Gençler bir toplumun geleceği, yarınlarının teminatı ise; Yaşlılar da toplumların, Milletlerin bereket, birikim ve haysiyetleridir. En çok saygıyı, ilgiyi, sevgiyi ve huzuru yaşlılarımız hak etmektedir. Ülkemizde geniş aileden çekirdek aile yapısına geçişle, insan ömrünün uzamasıyla, nüfus artış hızının düşmesiyle birlikte yaşlı nüfus sayımız ve yaşlı nüfus oranımız hızla artmaktadır. Gelişmiş ülkelerde uzun zamandır sosyal çalışma alanı olan bu husus Ülkemiz gündemine de girmektedir. Medeniyetimizden kaynaklanan sosyal dayanışmamız ve aile yapımız Yaşlılarımızı bugüne kadar büyük oranda korumuştur. Ama maalesef hassasiyetlerimiz gittikçe azalmaktadır. Devletimiz bu gidişatı görerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü oluşturmuştur. Lakin nihai çözüm insan olarak, toplum olarak bizatihi bizim aile büyüklerimize sahip çıkmamızla mümkündür. İnsanoğlunun çok gayret etmesine rağmen önüne geçemediği temel meselelerden biri de yaşlanmaktır. Hepimizi aynı akıbetin beklediğini unutmayalım; yaşlılarımıza aile büyüklerimize hak ettikleri değer, hürmet, ilgi ve sevgiyi gösterelim”

YORUMLAR

  • 0 Yorum