Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı'nından Ahmet Hakan'a saldırı değerlendirmesi

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank'tan Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasını değerlendirdi. PaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap 01 Ekim 2015 10:46

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı'nından Ahmet Hakan'a saldırı değerlendirmesi
Editör: Karamanca
01 Ekim 2015 - 01:00




Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Mustafa Varank, daha önce eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yönelik yumruklu saldırıları hatırlattı. Varank, söz konusu saldırıların fotoğraflı haberlerini paylaştı ve altına "Saldırı ve şiddet mazur görülemez! Keşke her saldırıya aynı duyarlılıkla yaklaşılsa o zaman vandallar cesaret bulamaz" notunu düştü.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in 7 Haziran seçimleri öncesi yaptığı bir açıklamanın videosunu da paylaşan Varank, "Keşke her saldırıya aynı duyarlılıkla yaklaşılsa o zaman vandallar cesaret bulamaz. Bu tehdit ve kabadayılığa tek laf etmemiş olanlar boşuna basın özgürlüğü falan demesin. Yaptıkları sadece ikiyüzlülük" yorumunu yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum