Reklam

Mehdi Eker'den Demirtaş'ın 'barış Bloğu" Açıklamasına Sert Cevap

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Barış bloğu” açıklamasına sert cevap verdi

Mehdi Eker'den Demirtaş'ın 'barış Bloğu" Açıklamasına Sert Cevap
Editör: Karamanca
29 Eylül 2015 - 23:30




Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Barış bloğu” açıklamasına sert cevap verdi. Eker, “Sırtını eli silahlı terör örgütüne dayadığını söyleyen bir parti nasıl barış bloğu oluyor?” dedi.
Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mehdi Eker, bayram ziyaretleri sonrası seçim startını verdiği ilk günde seçim çalışmaları ve gündeme ilişkin olarak basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. İlk gün Çatalca ve Arnavutköy’de çok sayıda vatandaşla görüştüğünü belirten AK Partili Eker, “Çatalca tarım bölgesi. Burada tarımla uğraşan vatandaşlarla görüştük. Üreticilerle görüştük. Arnavutköy’de de vatandaşlarımız büyük bir teveccüh gösterdi. Orada da hemşehrilerimiz var. Anadolu’dan gelmiş ve burada tutunan bir kitle var. Yaşadıkları sorunları rahatlıkla konuşabilecekleri biri olduğumu düşünüyorum. Arnavutköy’de yedi program gerçekleştirdik. Çok sayıda vatandaşımızla görüşme imkanı oldu. Çok olumlu geçti bayram ziyaretlerinden sonra ilk gündü. Çok güzel geçti“ şeklinde konuştu.
Bir basın mensubunun “HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın önceki gün yaptığı ‘HDP, CHP, parlamento dışındaki gruplar sendikalar herkes barış bloğudur. 1 Kasım’da barış bloğu güçlü çıkmalıdır’ şeklindeki açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Eker, “Sırtını eli silahlı terör örgütüne dayadığını söyleyen parti nasıl barış bloğu oluyor? Barış onun neresinde? Çok inandırıcı gelmiyor” şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum